Слойки з джемом «Maxeev »» з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидкий і простий спосіб приготувати десерт до святкового столу. Хрустка, рум'яна і надзвичайно смачна випічка - саме те до чаю, в колі рідних і близьких друзів!
Смак слоек безпосередньо залежатиме від обраного джему. У мене ківі з м'ятою, дуже благородний і багатий смак, але ви можете використовувати будь-який інший. Можна комбінувати джеми і приготувати слойки одночасно з різним смаком. З джемом # Махеев'_чудеса_за_полчаса. Рецепт простий. Бюджетний, але дуже смачний! Гарні такі слойки і з чаєм, і з молоком, і з кавою. Підійдуть і до дитячого столу, і до будь-якого святкового меню. Я готувала слойки з дріжджового тіста, але можна взяти і дріжджове.
- Тісто листкове - 500 грам
- Застрявання"Maheeva" - 250 грам (ківі з м'ятою)
- Жовток - 1 штука (для змазування)
Як правило, листкове тісто в пачці з двох квадратів. Розріжте кожен квадрат на 4 частини.
Scrappy два кута тесту, розташовані на одній діагоналі.
Слойки за цим рецептом з'їдаються так само швидко, як і готуються. Смачного!