Пиріг з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете зробити що-небудь смачненьке і нескладне, тоді поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати пиріг з готового дріжджового тіста з беконом, сиром і заливкою.
Начинка в даному випадку - це лише один з можливих варіантів. Ви можете спекти такий пиріг з овочами, зеленню або будь-якими м'ясними делікатесами, наприклад. Він прекрасно підійде для ситного перекусу, так як смачний і теплим, і холодним. Відмінний приклад несолодкої випічки без особливих клопотів.
- Готове тісто - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Крем - 0.5 склянки
- Молоко - 0.5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Бекон - 10 скибочок (або шинка)
- Сир - 200 грам
1. Раскатайте лист готового слоеного бездрожжевого теста, викладіть його у жароміцних форму. Наріжте невеликими кубиками шинку або бекон (попередньо обсмажте його до рум'яності).
2. У глибокій мисці з'єднайте молоко, сметану і яйця. Додайте за смаком сіль і перець. Збийте все міксером або віночком до однорідності.
3. Натріть на тертці сир, викладіть його в форму. Залийте все заливкою.
4. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
5. Запікайте пиріг до рум'яності хвилин 35-40.
Смачного!
Смачного!