Булочки з корицею з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося солодкого до чаю, але немає часу возитися з тестом? Чому б не спекти солодкі булочки вже з готового! Рекомендую всім на замітку рецепт булочок з корицею з готового дріжджового тіста.
Мабуть, найбільше часу в приготуванні таких булочок займає розморожування тесту. Тому, щоб швидко спекти булочки, раджу дістати його з морозилки заздалегідь. Я використовувала тісто дріжджове листкове. Також для приготування булочок з корицею з готового дріжджового тіста нам знадобиться саме цукрова пудра, а не цукор, так як він часто в духовці випливає, плавиться і підгорає, ніж та псує весь зовнішній вигляд випічки. За бажанням можете також використовувати який-небудь сироп для глазурування готових булочок.
- Дріжджове листкове тісто - 200-300 грам
- Цукрова пудра - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Сироп - За смаком
Тісто розморозити, розкачайте і посипте рясно цукровою пудрою.
Потім корицею посипте.
Загорніть в рулет.
Край тесту розкачайте і змастіть водою, щоб рулет було легше заліпити, як показано на фото.
Ось так виглядає готовий рулет.
Ріжемо на кільця по 1, 5 см. В товщину.
Форму для запікання застеліть пергаментом, викладаємо булочки так, щоб вони не стикалися.
Змащуємо сиропом. До речі, це може бути сироп з-під будь-якого варення, тільки не червоного. Наприклад, персикового.
Надішліть в розігріту до 180 З духовку хвилин на 15. Слідкуйте за ароматом і чекайте, коли булочки стануть приємного золотистого кольору.
Ось такі красиві і рум'яні булочки з корицею з готового дріжджового тіста виходять.
Перед подачею рекомендую посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!