Рецепт Булочки з корицею з готового дріжджового тіста фото

Булочки з корицею з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На швидку руку
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Захотілося солодкого до чаю, але немає часу возитися з тестом? Чому б не спекти солодкі булочки вже з готового! Рекомендую всім на замітку рецепт булочок з корицею з готового дріжджового тіста.

Опис приготування:

Мабуть, найбільше часу в приготуванні таких булочок займає розморожування тесту. Тому, щоб швидко спекти булочки, раджу дістати його з морозилки заздалегідь. Я використовувала тісто дріжджове листкове. Також для приготування булочок з корицею з готового дріжджового тіста нам знадобиться саме цукрова пудра, а не цукор, так як він часто в духовці випливає, плавиться і підгорає, ніж та псує весь зовнішній вигляд випічки. За бажанням можете також використовувати який-небудь сироп для глазурування готових булочок.

  • Дріжджове листкове тісто - 200-300 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Сироп - За смаком
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 1
Тісто розморозити, розкачайте і посипте рясно цукровою пудрою.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 2
Потім корицею посипте.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 3
Загорніть в рулет.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 4
Край тесту розкачайте і змастіть водою, щоб рулет було легше заліпити, як показано на фото.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 5
Ось так виглядає готовий рулет.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 6
Ріжемо на кільця по 1, 5 см. В товщину.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 7
Форму для запікання застеліть пергаментом, викладаємо булочки так, щоб вони не стикалися.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 8
Змащуємо сиропом. До речі, це може бути сироп з-під будь-якого варення, тільки не червоного. Наприклад, персикового.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 9
Надішліть в розігріту до 180 З духовку хвилин на 15. Слідкуйте за ароматом і чекайте, коли булочки стануть приємного золотистого кольору.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 10
Ось такі красиві і рум'яні булочки з корицею з готового дріжджового тіста виходять.
булочки з корицею з готового дріжджового тіста - фото крок 11
Перед подачею рекомендую посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти