Булочки з корицею з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблять всі булочки. У багатьох не проходить і дня без них. У деяких країнах булочка або круасан є повсякденним блюдом для сніданку. І, звичайно ж, дуже люблять такі булочки діти!
Булочки з дріжджового тіста з корицею мають яскраво виражений смак і аромат, який досягається саме за рахунок додавання кориці. При запіканні макове-цукрова присипка утворює карамель. Булочки стають дуже смачними! Дуже рекомендую спробувати такий от варіант, як приготувати булочки з корицею з дріжджового тіста.
- Куряче яйце - 2 штуки(1 для тіста і 1 для змащення.)
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 11 грам
- Вершкове масло - 200 грам(70 г. Для тіста, інше для змащення тесту перед формуванням булочок)
- Цукор - 2 склянки(3-4 ст. Ложки для тесту, інше використовувати для формування і обвалки тіста в паніровці з маку і цукру)
- Молоко - 300 мілілітрів
- Обкладинка - 4-5 Ст. Ложок
- Мак - 3-4 Ст. Ложок
Для приготування булочок з корицею з дріжджового тіста нам необхідно приготувати тісто. Робити його можна як за допомогою хлібопічки, так і за допомогою ручного замісу.
В чашу хлібопічки помістіть просіяне борошно. Додайте до борошна цукор, сіль, сухі дріжджі. Vbeyte 1 яйце. Влийте 300 мл. Молока і додайте 70 г. Вершкового масла. Встановіть відро в прилад, включите заміс. У мене заміс здійснюється за 3, 5 годину.
В чашу хлібопічки помістіть просіяне борошно. Додайте до борошна цукор, сіль, сухі дріжджі. Vbeyte 1 яйце. Влийте 300 мл. Молока і додайте 70 г. Вершкового масла. Встановіть відро в прилад, включите заміс. У мене заміс здійснюється за 3, 5 годину.
Готове тісто потрібно обмять і витягти з відерця.
Розділити тісто 4 частини. З кожної частини розкачати пласт.
Розтопіть 100 г. Вершкового масла. При допомогою пензлика змастіть верхній край пласта вершковим маслом. Посипте рясно корицею і цукром.
Сверре ruletom тестовий шар.
Наріжте рулет на сегменти гострим ножем. Окремо підготуйте мисочку, де змішайте 3 ст. Ложки маку з 3 ст. Ложками цукру.