Рецепт Булочки з корицею з дріжджового тіста фото

Булочки з корицею з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Дріжджі , Сухі дріжджі , Спеції , Прянощі , Приправи
На полуденок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Дуже люблять всі булочки. У багатьох не проходить і дня без них. У деяких країнах булочка або круасан є повсякденним блюдом для сніданку. І, звичайно ж, дуже люблять такі булочки діти!

Опис приготування:

Булочки з дріжджового тіста з корицею мають яскраво виражений смак і аромат, який досягається саме за рахунок додавання кориці. При запіканні макове-цукрова присипка утворює карамель. Булочки стають дуже смачними! Дуже рекомендую спробувати такий от варіант, як приготувати булочки з корицею з дріжджового тіста.

  • Куряче яйце - 2 штуки(1 для тіста і 1 для змащення.)
  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі сухі швидкодіючі - 11 грам
  • Вершкове масло - 200 грам(70 г. Для тіста, інше для змащення тесту перед формуванням булочок)
  • Цукор - 2 склянки(3-4 ст. Ложки для тесту, інше використовувати для формування і обвалки тіста в паніровці з маку і цукру)
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Обкладинка - 4-5 Ст. Ложок
  • Мак - 3-4 Ст. Ложок
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 1
Для приготування булочок з корицею з дріжджового тіста нам необхідно приготувати тісто. Робити його можна як за допомогою хлібопічки, так і за допомогою ручного замісу.
В чашу хлібопічки помістіть просіяне борошно. Додайте до борошна цукор, сіль, сухі дріжджі. Vbeyte 1 яйце. Влийте 300 мл. Молока і додайте 70 г. Вершкового масла. Встановіть відро в прилад, включите заміс. У мене заміс здійснюється за 3, 5 годину.
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 2
Готове тісто потрібно обмять і витягти з відерця.
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 3
Розділити тісто 4 частини. З кожної частини розкачати пласт.
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 4
Розтопіть 100 г. Вершкового масла. При допомогою пензлика змастіть верхній край пласта вершковим маслом. Посипте рясно корицею і цукром.
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 5
Сверре ruletom тестовий шар.
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 6
Наріжте рулет на сегменти гострим ножем. Окремо підготуйте мисочку, де змішайте 3 ст. Ложки маку з 3 ст. Ложками цукру.
булочки з корицею з дріжджового тіста - фото крок 7
Візьміть кожен шматочок тіста в руку. Занурте один край тіста у збите яйце, а після - в підготовлену макову присипку. "Висадите" булочки на деко (деко попередньо потрібно застелити пергаментом). Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте булочки близько 15-20 хвилин в розігрітій духовці.

Схожі рецепти