Рецепт Булочки з дріжджового тіста в духовці фото

Булочки з дріжджового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Дріжджове тісто, Дріжджі
На обід, На вечерю
Випічка, Булочки

Домашня випічка завжди ароматна. Сучасні господині рідко печуть булки будинку, тому кожне таке приготування - подвиг. Я поділюся рецептом легких у приготуванні булок.

Домашні булочки бувають солодкі і солоні. Ми пропонуємо вам приготувати яскраві булочки з капустою безпосередньо в тесті. Булки рекомендовано подавати замість хліба до перших страв. Відмінно йдуть з солянкою, з бульйоном.

  • Капуста білокачанна - 150-200 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Дріжджі швидкодіючі - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Яйце для змащення - 1 штука
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 1
У склянці води розведіть 1, 5 чайні ложки дріжджів. Дайте їм розійтися. Додайте 2 ст. Ложки цукру і 1 ст. Ложку солі.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 2
У миску просійте борошно. Влийте дріжджову воду. Замісити тісто.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 3
Влийте 2 ст. Ложки рослинної олії і замісити тісто. Зберіть його в кулю. Перекладіть в чисту миску. Затягніть плівкою і дайте піднятися.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажте нарізану капусту. Тушіте, додавши спецій і солі. Капуста повинна бути м'якою, ніжною, майже готової. Остудіть її і додайте в тісто, що підійшло. Знову вимісити. Затягніть плівкою і дайте піднятися близько 30 хвилин.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 5
Тісто, що підійшло обмять.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 6
Тісто розділити на кульки. Викласти на лист для випічки.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 7
Кожну булку змастити збитим яйцем. Розігріти духовку до 200 градусів і випікати до готовності.
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 8
Ось наші булочки готові. Зняти їх з аркуша. Вони відходять добре ( я використовую папір для випічки).
булочки з дріжджового тіста в духовці - фото крок 9
Подавати такі булочки з яскравим ароматом капусти я рекомендую до перших страв і просто так. Це не солодка випічка. Вони швидше близькі до булкам для гамбургера.

Схожі рецепти