Рецепт Булочки з дріжджового тіста з цукром фото

Булочки з дріжджового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Цукор
На полуденок
Випічка, Булочки

Смачна, ароматна і повітряна випічка завжди радує і піднімає настрій. Не кожна господиня зможе похвалитися таким мистецтвом. Дивіться, як приготувати булочки з дріжджового тіста з цукром.

Завдяки використанню дріжджового тіста випічка виходить легкої, повітряної, а при дотриманні технологічного процесу вона зможе радувати вас навіть через кілька днів після приготування. Такі булочки можна давати дітям до школи, також це відмінний варіант для сніданку. Їх можна їсти з маслом, джемом, варенням або медом.

  • Дріжджі - 50 грам
  • Вода очищена - 150 мілілітрів
  • Цукровий пісок - 250 грам
  • Молоко - 0, 7 L
  • Соняшникова олія - 150 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - За смаком
булочки з дріжджового тіста з цукром - фото крок 1
1. Для опари в миску вливаю теплу воду, кидаю дріжджі, 1 чайну ложку цукру, 1 столову ложку борошна, гарненько перемішую і залишаю при кімнатній температурі на 15 хвилин.
булочки з дріжджового тіста з цукром - фото крок 2
2. В окрему каструлю вбиваю 2 яйця і додаю весь цукровий пісок, перемішую і додаю опару. Молоко підігрівають і переливаю до решти тесту, поступово всипав заздалегідь просіяне борошно. Коли тісто буде густуватим, вливаю соняшникову олію.
булочки з дріжджового тіста з цукром - фото крок 3
3. Всипаємо борошно, вимішуємо тісто, потім накриваємо його рушником і залишаємо на 60 хвилин, тісто має збільшитися в 2-3 рази. Готове тісто викладаємо на стіл і вимішуємо.
булочки з дріжджового тіста з цукром - фото крок 4
4. Поділяємо його на невеликі шматочки, розгортаємо коло невеликого діаметра, змащуємо його соняшниковою олією і посипаємо цукром.
булочки з дріжджового тіста з цукром - фото крок 5
5. Скачує в трубочку, потім звертаємо в рулет і розрізах посередині, вивертаємо булочку, те ж саме робимо і з рештою тестом. Перекладаємо їх на деко і залишаємо на 1 час.
булочки з дріжджового тіста з цукром - фото крок 6
6. Деко відправляємо в розігрітий до 200 градусів духовку, випікаємо булочки до готовності.

Схожі рецепти