Булочки з дріжджового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, ароматна і повітряна випічка завжди радує і піднімає настрій. Не кожна господиня зможе похвалитися таким мистецтвом. Дивіться, як приготувати булочки з дріжджового тіста з цукром.
Завдяки використанню дріжджового тіста випічка виходить легкої, повітряної, а при дотриманні технологічного процесу вона зможе радувати вас навіть через кілька днів після приготування. Такі булочки можна давати дітям до школи, також це відмінний варіант для сніданку. Їх можна їсти з маслом, джемом, варенням або медом.
- Дріжджі - 50 грам
- Вода очищена - 150 мілілітрів
- Цукровий пісок - 250 грам
- Молоко - 0, 7 L
- Соняшникова олія - 150 мілілітрів
- Борошно пшеничне - За смаком
1. Для опари в миску вливаю теплу воду, кидаю дріжджі, 1 чайну ложку цукру, 1 столову ложку борошна, гарненько перемішую і залишаю при кімнатній температурі на 15 хвилин.
2. В окрему каструлю вбиваю 2 яйця і додаю весь цукровий пісок, перемішую і додаю опару. Молоко підігрівають і переливаю до решти тесту, поступово всипав заздалегідь просіяне борошно. Коли тісто буде густуватим, вливаю соняшникову олію.
3. Всипаємо борошно, вимішуємо тісто, потім накриваємо його рушником і залишаємо на 60 хвилин, тісто має збільшитися в 2-3 рази. Готове тісто викладаємо на стіл і вимішуємо.
4. Поділяємо його на невеликі шматочки, розгортаємо коло невеликого діаметра, змащуємо його соняшниковою олією і посипаємо цукром.
5. Скачує в трубочку, потім звертаємо в рулет і розрізах посередині, вивертаємо булочку, те ж саме робимо і з рештою тестом. Перекладаємо їх на деко і залишаємо на 1 час.
6. Деко відправляємо в розігрітий до 200 градусів духовку, випікаємо булочки до готовності.