Плюшки з цукром з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте такі ось плюшки з цукром. Вони дуже смачні і повинні вам припасти до смаку. Готувати їх можна як з покупного тесту, так і з домашнього, дріжджового.
При запіканні цукор розплавиться і перетворитися в карамель, а кориця наповнить ароматом готові плюшки. Виходить мегавкусно, ароматний і ніжний.
- Дріжджове здобне тісто - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Обкладинка - За смаком
- Вершкове масло - 70 грам
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242609.webp)
Покупне тісто дістаньте з холодильника за годину до приготування булочок. Дріжджі прокинутися, а тісто злегка зігріється.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242610.webp)
Тісто розділи 2 частини. Кожну розкачати в пласт на столі присипаному борошном.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242611.webp)
Вершкове масло розтопіть в мікрохвильовій печі до стану м'якості. За допомогою пензлика змастіть корж тіста маслом з одного боку.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242612.webp)
Посипте корж тіста цукром і меленою корицею.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242613.webp)
Поверніть тісто в рулет.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242614.webp)
Наріжте на шматочки.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242615.webp)
Висадіть плюшки на аркуш паперу для випічки. Розігрійте духовку до 200 градусів.
![плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/pliushki_s_saharom_iz_drojjevogo_testa-242616.webp)
Перед випічкою змастіть булочки збитим жовтком. Випікайте до готовності близько 15 хвилин.