Рецепт Плюшки з цукром з дріжджового тіста фото

Плюшки з цукром з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Цукор
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Булочки

Приготуйте такі ось плюшки з цукром. Вони дуже смачні і повинні вам припасти до смаку. Готувати їх можна як з покупного тесту, так і з домашнього, дріжджового.

При запіканні цукор розплавиться і перетворитися в карамель, а кориця наповнить ароматом готові плюшки. Виходить мегавкусно, ароматний і ніжний.

  • Дріжджове здобне тісто - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Обкладинка - За смаком
  • Вершкове масло - 70 грам
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 1
Покупне тісто дістаньте з холодильника за годину до приготування булочок. Дріжджі прокинутися, а тісто злегка зігріється.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 2
Тісто розділи 2 частини. Кожну розкачати в пласт на столі присипаному борошном.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 3
Вершкове масло розтопіть в мікрохвильовій печі до стану м'якості. За допомогою пензлика змастіть корж тіста маслом з одного боку.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 4
Посипте корж тіста цукром і меленою корицею.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 5
Поверніть тісто в рулет.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 6
Наріжте на шматочки.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 7
Висадіть плюшки на аркуш паперу для випічки. Розігрійте духовку до 200 градусів.
плюшки з цукром з дріжджового тіста - фото крок 8
Перед випічкою змастіть булочки збитим жовтком. Випікайте до готовності близько 15 хвилин.

Схожі рецепти