Рецепт Плюшки з листкового тіста фото

Плюшки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Плюшки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Плюшки - смачне і швидке в приготуванні блюдо до чаю. Щоб було простіше розібратися, я виклав рецепт булочок з листкового тіста з фото.

Опис приготування:

Крім зазначених інгредієнтів в плюшки можна додати мигдаль, funduk, кедр. Для краси можна додати листя петрушки, кінзи або будь-який інший зелені.

Якщо ви не перетримаєте плюшки в духовці, вони повинні вийти ніжними і танути в роті. Вишня може бути як замороженої, так і свіжої. Замість вишні можна використовувати абсолютно будь-яку начинку, аж до м'ясної.

Це найпростіший рецепт булочок з листкового тіста, по ньому на підготовку йде менше півгодини.

  • Листкове тісто - 100 грам (на одну плюшку)
  • Цукрова пудра - 1-2 чайних ложок (на одну плюшку)
  • Вишня - 5-6 штук (на одну плюшку)
плюшки з листкового тіста - фото крок 1
Розрізаємо листкове тісто на прямокутники зі сторонами 4х5 см.
плюшки з листкового тіста - фото крок 2
Стелим фольгу на сковорідку або деко, кладемо тісто на фольгу, вишню на тісто.
плюшки з листкового тіста - фото крок 3
Загортаємо тісто таким чином, щоб сік не витікав.
плюшки з листкового тіста - фото крок 4
Ми залишаємо сковорідку або деко в духовці на 17-20 хвилин (при температурі 180-200 градусів).
плюшки з листкового тіста - фото крок 5
Після приготування можна посипати плюшки цукровою пудрою або цукром.

Схожі рецепти