Плюшки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Плюшки - смачне і швидке в приготуванні блюдо до чаю. Щоб було простіше розібратися, я виклав рецепт булочок з листкового тіста з фото.
Крім зазначених інгредієнтів в плюшки можна додати мигдаль, funduk, кедр. Для краси можна додати листя петрушки, кінзи або будь-який інший зелені.
Якщо ви не перетримаєте плюшки в духовці, вони повинні вийти ніжними і танути в роті. Вишня може бути як замороженої, так і свіжої. Замість вишні можна використовувати абсолютно будь-яку начинку, аж до м'ясної.
Це найпростіший рецепт булочок з листкового тіста, по ньому на підготовку йде менше півгодини.
- Листкове тісто - 100 грам (на одну плюшку)
- Цукрова пудра - 1-2 чайних ложок (на одну плюшку)
- Вишня - 5-6 штук (на одну плюшку)
Розрізаємо листкове тісто на прямокутники зі сторонами 4х5 см.
Стелим фольгу на сковорідку або деко, кладемо тісто на фольгу, вишню на тісто.
Загортаємо тісто таким чином, щоб сік не витікав.
Ми залишаємо сковорідку або деко в духовці на 17-20 хвилин (при температурі 180-200 градусів).
Після приготування можна посипати плюшки цукровою пудрою або цукром.