Рецепт Булочки плюшки фото

Булочки плюшки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Солодке, Булочки

Смачні булочки плюшки - незмінний смак з дитинства, відтворити який легко можна на своїй домашній кухні. Рецепт булочок досить простий і легкий. По ньому булочки виходять повітряними.

Плюшки московські - це дуже смачно! Готуйте смачну випічку родом з дитинства своїми руками і насолоджуйтеся приголомшливим смаком. Дріжджове тісто на булочки готується класичним способом, після чого тісто нарізається, заготовки розстоюються і відправляються в духовку. Всього часу на приготування булочок потрібно близько 4 годин з урахуванням 2, 5 для дозрівання тесту.

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі - 20 грам (або 7 г сухий)
  • Сіль - 5 грам
  • Цукор - 110 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Ванілін - За смаком
  • Молоко - 150 грам
  • Вода - 50 грам
1
У теплому молоці розведіть дріжджі. Додайте цукор, сіль і борошно.
2
Замісити м'яке тісто, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 2, 5 годину.
3
Розділити тісто 12 частин, розкачайте коржі, кожну змастіть розтопленим вершковим маслом і посипте цукром.
4
Коржик рівномірно скрутіть в двох сторін до центру рулетиком. Складіть рулет навпіл так, щоб половина тесту лежала на другий. Зробіть надріз до середини і розгорніть плюшки у вигляді сердечка.
5
Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом, змастіть яйцем, збитим з водою, і дайте постояти 10 хвилин. Посипте булочки цукром і випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
6
Приємного чаювання!

Схожі рецепти