Трояндочки з дріжджового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати трояндочки з дріжджового тіста з цукром? Насправді - це дуже просто! Виходить дуже смачна домашня випічка або булочки з корицею і цукром, що нагадують за формою трояндочку.
Приготуємо трояндочки з дріжджового тіста з цукром в домашніх умовах. Дріжджове тісто можна приготувати вручну або довіритися в цій справі хлібопічці. Я вибрав перший варіант і не прогадав, тісто вийшло дуже м'яким і ніжним на дотик, для булочок в самий раз. Вдалого приготування!
- Дріжджі - 30 грам
- Крем - 200 грам
- Масло слічовное - 100 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 500 грам
Дріжджі розводимо в теплій воді. Відставляємо сторону на 15 хвилин. Потім додаємо цукор і трохи борошна, перемішуємо і залишаємо ще на 30 хвилин в теплому місці. Додаємо решту складових і замішуємо тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою і приберіть в тепло ще на пів години.
Розділіть тісто на невеликі шматочки.
Кожен шматочок розкачайте в пласт і присипте корицею з цукром. Поверніть в рулетик і розкачайте, zashtipnuv кінець. Розріжте кожну ковбаску на порційні шматочки.
Деко змастіть маслом. Викладіть на нього шматочки тіста з начинкою. Щоб надати тесту форму трояндочки, затисніть нижню частину пальцями і склейте між собою кілька шарів. Поставте деко в тепле місце для підйому на 35-40 хвилин.
Випікайте булочки в духовці 30 хвилин, температура 160 градусів. Якщо хочете, ще трохи присипте зверху корицею і цукром. Смачного!