Трояндочки з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Красиві, оригінальні і дуже смачні - ось, що можна сказати про це десерті! А як приготувати трояндочки з листкового дріжджового тіста швидко і смачно, я зараз розповім. Це легко, спробуйте!
Хочу розповісти, як зробити трояндочки з листкового дріжджового тіста в домашніх умовах. Рецепт дуже простий, так що впорається навіть починаюча господиня! погодьтеся, що бачити здивовані і зачаровані очі своїх гостей і домочадців - це безцінне! Так що рекомендую приготувати. Якщо яблука дісталися "тугі" і з рулету випадають, рекомендую їх потримати в киплячій воді приблизно 5 хвилин. Вони стануть м'якими і легко візьмуть форму квітки.
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам(1 пачка)
- Яблука - 3 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок (я використовувала коричневий цукор)
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1. Яблука ріжемо тонкими часточками. Чим тонше, тим краще. Серцевину з кісточками видаляємо.
2. Тісто розгортаємо в пласт, нарізаємо його вздовж тонкими смужками. Потім посипаємо сумішшю з цукру і кориці (їх я попередньо змішала і подрібнити в кавомолці.
3. Викладаємо поверх солодкої присипки часточки яблук, як на фото. Потім починаємо згортати рулет.
4. Рулетики викладаємо горизонтально на деко. Якщо трохи відігнути краю, - вийде дуже схоже на трояндочку! випікаємо 25 хвилин при 180 градусах до румяности.
5. Десерт готовий!