Трояндочки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і гарний десерт з листкового тіста приготувати не так важко, як може здатися на перший погляд. Хочете "виростити" смачні і їстівні "троянди" до вечірнього чаювання? Читаємо і готуємо.
Смачний і гарний десерт, на приготування якого вам буде потрібно зовсім небагато часу. Ви не вірите, що зможете самі приготувати таку красу? За допомогою цього рецепта і фото ви дізнаєтеся, як приготувати трояндочки з листкового тіста. Не бійтеся, обов'язково спечіть це чудо і здивуєте рідних і видом, і смаком випічки з листкового тіста. Готуємо!
- Листкове тісто - 300 грам (бездрожжевое)
- Яблука - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5-2 склянки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Насамперед дістанемо готове тісто з морозилки, нехай розморожується. А самі зваримо сироп. Для цього закип'ятити воду з цукром і лимонним соком.
Яблука розрізати на 4 частини, видалимо серцевину з насінням. Потім наріжемо четвертинки яблук тонкими пластинками.
Викладаємо пластинки яблук в сироп і варимо хвилини 2-3. Вони не повинні перетравитися, нам потрібно, щоб вони стали м'якими і легко згиналися.
Потім шумівкою акуратно виймаємо часточки яблук з сиропу, викладаємо їх на тарілку, нехай остигають.
Розкачуємо листкове тісто тонший, після чого нарізаємо його на смужки шириною 2 см.
Викладаємо на одну смужку яблучні пластинки. Можна посипати яблука корицею.
А тепер звертаємо стрічку тесту з яблуками в рулетик. Край тесту защипніть або подверніте до низу.
Ось приблизно так повинно вийти. Як вид, вже проглядає квітка!
Духовку включаємо на 190-200 градусів, нехай розігрівається. Викладаємо трояндочки на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо хвилин 40, до готовності тесту.
Остигнули трояндочки посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.