Трояндочки з листкового тіста з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете здивувати гостей смачними та оригінальними булочками до чаю, пропоную приготувати трояндочки з листкового тіста з яблуками за моїм рецептом. Обіцяю, все з захопленням будуть просити у вас рецепт!
На перший погляд, ці булочки - просто верх кондитерської майстерності, але тут я вам розповім, як приготувати трояндочки з листкового тіста з яблуками дуже просто і швидко. Булочки вийдуть смачними, хрусткими і з ароматною яблучною начинкою. Отже, приступимо!
- Тісто листкове бездріжджове - 150 грам
- Яблуко - 1-2 штук
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти. Яблука можете брати як зелені, так і червоні, єдина уязик: вони повинні бути середнього розміру. Занадто великі або занадто маленькі нам не підійдуть.
Яблука розрізати навпіл, серцевину видаліть. Поріжте кожну половинку на тонкі часточки (не більше 2 мм. В товщину).
Надішліть часточки яблук на 1 хвилину в мікрохвильовку. Наша задача - зробити їх м'якими, щоб при згортанні вони не ламалися. Якщо у вас немає мікрохвильової печі, просто помістіть яблука в гарячу воду на 1-2 хвилини.
Тісто розморозити і розкачати до товщини 2-3 мм. Поріжте його на смужки шириною близько 3 см. Викладіть яблучні дольки внахлест, як показано на фото.
Закрутіть смужки, починаючи від того краю, де ви закінчили викладати часточки яблук.
Присипте зверху трояндочки цукром, запечіть їх у духовці протягом 25 хвилин. Смачного!