Рецепт Булочки з джемом з дріжджового тіста фото

Булочки з джемом з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Булочки

Булочки з джемом з дріжджового тіста - це прекрасна домашня випічка, яка припаде до смаку всій вашій родині. Тісто готується на основі сиру, молока, борошна і дріжджів. Універсальний рецепт!

Ділюся секретом приготування булочок з джемом з дріжджового тіста. Обов'язково дотримуйтеся кроків в інструкції приготування, тісто має як слід підійти і збільшиться в об'ємі, перед тим, як випікати з нього булочки. В якості начинки підійде будь-який наявний джем. Хай щастить!

  • Сир - 500 грам
  • Молоко - 2 склянки (тепле)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 800 грам
  • Джем - 1 Склянка
  • Помадка - За смаком (для змащення булочок)
булочки з джемом з дріжджового тіста - фото крок 1
Тепле молоко змішуємо з перетертим сиром, цукром і ваніліном. Перемішуємо і засипаємо дріжджі, даємо постояти 10 хвилин. Потім додаємо просіяне борошно (500 грам) і замішуємо тісто. Ставимо його в тепле місце.
булочки з джемом з дріжджового тіста - фото крок 2
Коли тісто збільшиться в об'ємі в два рази, додайте борошно, що залишилося і рослинне масло. Гарненько вимішуємо і ставимо в тепле місце ще на 1, 5 годин. Потім розминаємо тісто і поділяємо його на 25 рівних частин.
булочки з джемом з дріжджового тіста - фото крок 3
Кожен шматочок тесту розгортаємо в пласт, кладемо в центр джем. Защипуємо краю і скочується в кульку.
булочки з джемом з дріжджового тіста - фото крок 4
Перекладаємо все булочки на деко, змащений маслом. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
булочки з джемом з дріжджового тіста - фото крок 5
Змащуємо остиглі булочки помадкою.
булочки з джемом з дріжджового тіста - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти