Рецепт Булочки з корицею з листкового тіста фото

Булочки з корицею з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Листкове тісто
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Ці булочки стануть вашими улюбленими відразу ж після того, як ви вперше їх приготуєте. Кориця надає ніжному слоено-дріжджового тесту пікантність і чудовий аромат. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Приготувати булочки з корицею з листкового тіста дуже просто. Просто поріжте готове тісто на смужки, посипте сумішшю цукру і кориці і запікайте в духовці. Результат вас вразить. Це настільки м'які і ароматні булочки, що просто тануть у роті. Моя порада: відразу робіть кілька порцій, оскільки перша порція точно піде непомітно. Тісто можна взяти як листкове дріжджове, так и бездрожжевое. Мені подобається і те, та інше. Але все ж частіше я беру листкове дрожевое, булочки з нього виходять особливо ніжними.

  • Тісто листкове дріжджове - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Обкладинка - 15 грам
булочки з корицею з листкового тіста - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто злегка розморозити, щоб зручно було з ним працювати.
булочки з корицею з листкового тіста - фото крок 2
Змішайте цукор і корицю.
булочки з корицею з листкового тіста - фото крок 3
Тісто поріжте на смужки шириною близько 2 см. Посипте їх сумішшю кориці і цукру.
булочки з корицею з листкового тіста - фото крок 4
Закрутіть смужки в рулетики.
булочки з корицею з листкового тіста - фото крок 5
Випікайте булочки 15 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
булочки з корицею з листкового тіста - фото крок 6
Булочки з корицею готові. Приємного чаювання!

Схожі рецепти