Булочки з корицею з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Ці булочки стануть вашими улюбленими відразу ж після того, як ви вперше їх приготуєте. Кориця надає ніжному слоено-дріжджового тесту пікантність і чудовий аромат. Спробуйте і ви!
Приготувати булочки з корицею з листкового тіста дуже просто. Просто поріжте готове тісто на смужки, посипте сумішшю цукру і кориці і запікайте в духовці. Результат вас вразить. Це настільки м'які і ароматні булочки, що просто тануть у роті. Моя порада: відразу робіть кілька порцій, оскільки перша порція точно піде непомітно. Тісто можна взяти як листкове дріжджове, так и бездрожжевое. Мені подобається і те, та інше. Але все ж частіше я беру листкове дрожевое, булочки з нього виходять особливо ніжними.
- Тісто листкове дріжджове - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 50 грам
- Обкладинка - 15 грам

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто злегка розморозити, щоб зручно було з ним працювати.

Змішайте цукор і корицю.

Тісто поріжте на смужки шириною близько 2 см. Посипте їх сумішшю кориці і цукру.

Закрутіть смужки в рулетики.

Випікайте булочки 15 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Булочки з корицею готові. Приємного чаювання!