«равлики» з корицею з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки рецептом, як приготувати «Равлики» з корицею з листкового тіста, вам вдасться зробити смачні булочки всього за двадцять хвилин або навіть менше. Побалуйте себе ароматною і свіжою випічкою.
Вас застали зненацька раптовим приходом гості або ж просто хочете зробити смачні булочки для своєї сім'ї? Цей рецепт стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Тісто використовую вже готове, попередньо діставши його з морозилки.
- Листкове тісто - 2 штуки (я використовую 2 лист тіста на 8 булочок)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Білий цукор - 1, 5 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - За смаком
1
Тісто заздалегідь дістаньте з морозилки, залиште його на столі, щоб розморозити. Потім поверхню столу присипте борошном і розкачайте тонко тісто.
2
Розтопити вершкове масло і змастіть їм тісто, посипте його коричневим цукром і корицею.
3
Поверніть листи тесту рулетиком. Якщо є час, то відправте його на 20 хвилин в холодильник. Ну а якщо часу немає, то випікайте відразу.
4
Розділіть рулет на 8 рівних частин ножем і викладіть на деко, застелене пергаментом.
5
Випікайте в розігрітій до 200-210 градусів духовці 15 хвилин.
6
Тим часом зробіть глазур: збийте молоко з білим цукром і ваніллю.
7
Готові "равлики" дістаньте з духовки і відразу полийте глазур'ю, потім викладіть на тарілку і подавайте до столу.