Рецепт «равлики» з листкового тіста фото

«равлики» з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 хв.

У цьому рецепті я просто і доступно розповім, як приготувати"Равлики" з листкового тіста. Така випічка подобається всім! Подавати"Равлики" можна до будь-якого чаювання. Вони приємні на смак і ароматні!

Опис приготування:

Для приготування цього десерту нам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. Цукор є, я думаю, в кожному будинку. Корицю теж можна знайти в будь-якому відділі, де продаються спеції. Ну, а тісто в даному випадку я купила вже готове, оскільки так процес готування прискорюється в рази!

  • Листкове дріжджове тісто - 500 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Мелена кориця - 1-2 Ст. Ложок
& Quot; Равлики
Тісто дістаємо з морозилки. Даємо йому відтанути при кімнатній температурі. Потім звільняємо його від плівки і розгортаємо шари товщиною в 4 мм. Посипаємо зверху корицею і цукром.
& Quot; Равлики
Цукор підійде будь-який: як звичайний, так і коричневий. Для найбільшого ефекту я використовувала саме коричневий. Вважається, що він менш шкідливий. Тісто ріжемо на смужки в 3-4 см. Шириною. Звертаємо їх в"равлики" .
& Quot; Равлики
Викладаємо на деко, застелений пергаментним папером. Відправляємо десерт запікатися на 15-20 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку. Наші"равлики" готові, можна їх їсти! Смачного!

Схожі рецепти