«равлики» з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я просто і доступно розповім, як приготувати "равлики" з листкового тіста. Така випічка подобається всім! Подавати "равлики" можна до будь-якого чаювання. Вони приємні на смак і ароматні!
Для приготування цього десерту нам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. Цукор є, я думаю, в кожному будинку. Корицю теж можна знайти в будь-якому відділі, де продаються спеції. Ну, а тісто в даному випадку я купила вже готове, оскільки так процес готування прискорюється в рази!
- Листкове дріжджове тісто - 500 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Мелена кориця - 1-2 Ст. Ложок
Цукор підійде будь-який: як звичайний, так і коричневий. Для найбільшого ефекту я використовувала саме коричневий. Вважається, що він менш шкідливий. Тісто ріжемо на смужки в 3-4 см. Шириною. Звертаємо їх в "равлики" .