Рецепт Равлики з листкового тіста з шинкою і сиром фото

Равлики з листкового тіста з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто, Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Листкові торти

Любителів слоек запрошую разом зі мною зробити один з найсмачніших і простих варіантів цієї випічки! але пам'ятайте, з'їдаються вони ще швидше, ніж готуються!

В начинку, крім шинки і сиру, можете додати дрібно нарізаний болгарський перець або яку-небудь зелень! Тісто можете використовувати як листкове дріжджове, так и бездрожжевое. А я розповім вам базовий рецепт, як приготувати равликів з листкового тіста з шинкою і сиром.

  • Тісто листкове - 250 грам(1 пластина)
  • Шинка - 150 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь потрібно розморозити (близько 30 хвилин при кімнатній температурі).
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 2
Пластину тесту розкачайте, щоб воно стало вдвічі більше.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 3
На великій тертці натріть сир і шинку. Спочатку на тісто викладіть сир.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 4
Потім шинку.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 5
Поверніть в рулет по довгій стороні.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 6
Наріжте порційно, приблизно по 1 см. Товщиною.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 7
З 250 грам тесту у мене вийшло 20 слоек. Викладіть їх на деко з пекарської папером. Яйце збийте виделкою і за допомогою кулінарної кисті змастіть слойки.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 8
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
равлики з листкового тіста з шинкою і сиром - фото крок 9
Готові слойки остудіть і подавайте до столу! Приємного чаювання!

Схожі рецепти