Пиріжки з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є в наявності вже готове бездріжджове тісто, рекомендую приготувати смачні пиріжки з овочевою начинкою. Наприклад, в якості начинки використовуйте капусту, цибулю і моркву. Дуже смачно!
Приготуємо пиріжки з готового дріжджового тіста в домашніх умовах. Я вирішив готувати випічку з овочевою начинкою, використавши капусту, цибулю і моркву. Бездрожжевое тесто, яке було у мене в наявності, готувалося на кефірі та борошні. Хай щастить!
- Тесто бездрожжевое - За смаком (готове)
- Капуста - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
На рослинному маслі обсмажте подрібнену цибулю. Потім додайте терту моркву, обсмажуйте до м'якості.
Додайте на сковороду нашатковану капусту. Додати сіль за смаком. Гасіть під кришкою до м'якості капусти.
Тісто розкачати. Розділіть на невеликі кульки, а з кожної кульки зробіть корж. У центр кожного коржика викладіть начинку.
Сформуйте овальні пиріжки. Розігрійте в сковороді кілька ложок рослинного масла. Обсмажте пиріжки до красивого рум'яного кольору.
Смачного!