Листкова самса з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати самсу з листкового тіста - виразно просте і доступне рішення для будь-якого кулінара. Листкові пиріжки володіють чудовою ароматом, ситної начинкою і хрусткою золотий скоринкою.
Якщо ви не знали, як приготувати листкову самсу з фаршем, скористайтеся даними рецептом. Спочатку можна приготувати листкове тісто власноруч, але також можна купити вже готове в магазині. З фаршем також все просто, я використовую яловичий і свинячий в рівних пропорціях. Самса виходить дуже смачною!
- Фарш м'ясний - 1 кілограм
- Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Масло рослинне - За смаком
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо, потім перекручуємо з м'ясним фаршем на м'ясорубці. Обсмажуємо м'ясо з фаршем на рослинному маслі до легкої золотистої. Це займе 10-15 хвилин.
Листкове тісто необхідно розморозити, розкачайте в тонкий пласт. Розділіть на невеликі круглі коржі. У центр кожної викладіть начинку.
Я роблю самсу трикутної форми, з'єднавши три куточка в центрі і надійно їх заліпивши.
Розігріваємо в сковороді велику кількість рослинного масла. Викладаємо самсу, смажимо її на середньому вогні.
Обсмажуємо самсу з обох сторін до золотистої скоринки.
Смачного!