Рецепт Листкова самса з фаршем фото

Листкова самса з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, Для дітей
Випічка

Приготувати самсу з листкового тіста - виразно просте і доступне рішення для будь-якого кулінара. Листкові пиріжки володіють чудовою ароматом, ситної начинкою і хрусткою золотий скоринкою.

Якщо ви не знали, як приготувати листкову самсу з фаршем, скористайтеся даними рецептом. Спочатку можна приготувати листкове тісто власноруч, але також можна купити вже готове в магазині. З фаршем також все просто, я використовую яловичий і свинячий в рівних пропорціях. Самса виходить дуже смачною!

  • Фарш м'ясний - 1 кілограм
  • Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
листкова самса з фаршем - фото крок 1
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо, потім перекручуємо з м'ясним фаршем на м'ясорубці. Обсмажуємо м'ясо з фаршем на рослинному маслі до легкої золотистої. Це займе 10-15 хвилин.
листкова самса з фаршем - фото крок 2
Листкове тісто необхідно розморозити, розкачайте в тонкий пласт. Розділіть на невеликі круглі коржі. У центр кожної викладіть начинку.
листкова самса з фаршем - фото крок 3
Я роблю самсу трикутної форми, з'єднавши три куточка в центрі і надійно їх заліпивши.
листкова самса з фаршем - фото крок 4
Розігріваємо в сковороді велику кількість рослинного масла. Викладаємо самсу, смажимо її на середньому вогні.
листкова самса з фаршем - фото крок 5
Обсмажуємо самсу з обох сторін до золотистої скоринки.
листкова самса з фаршем - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти