Рецепт Самса листкова з картоплею фото

Самса листкова з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, Овочі, Картопля, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка

Що може бути краще, ніж подати до сніданку свіжоспечений листковий пиріжок з картоплею з чашкою чаю або кави? подивіться, як приготувати самсу листкову з картоплею у себе вдома.

Пластичне листкове тісто легко розкочується, не прилипає ні до качалці, ні до долонь, без праці формується і дозволяє наповнити вироби великою кількістю начинки. В результаті самса виходить з тонкої, ламкою оболонкою і за рахунок звареного в мундирі картоплі - з ніжною серцевиною.

  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 4 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Перець мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
самса листкова з картоплею - фото крок 1
Замісити просте тісто з борошна і води з додаванням солі. Скачайте його в кулю, загорніть в серветку і дайте расстояться 15 хвилин. Потім дуже тонко розкачати тісто в великий пласт. Змастіть всю поверхню маслом, поверніть його в рулет. Рулет розкачайте тонко і заново виконайте весь алгоритм три рази.
самса листкова з картоплею - фото крок 2
Відварену картоплю і цибулю наріжте дрібно, посоліть і поперчіть за смаком.
самса листкова з картоплею - фото крок 3
Розкачайте коржі, покладіть начинку, оформите у вигляді трикутника, палиця про krayam.
самса листкова з картоплею - фото крок 4
Змастіть зверху збитим яйцем і випікайте 30-35 хвилин при 200 градусах. Готовність визначається по рум'яної скоринки.

Схожі рецепти