Курячий фарш (котлети)
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ситні котлети часто з'являються в сімейному меню. Після декількох проб магазинних виробів, я точно вирішила, що буду їсти тільки домашні. У пошуках рецепта, спробуйте цей варіант. Раджу!
Ознайомтеся з тим, як приготувати курячий фарш (котлети). Обов'язково робіть його самі з філе. Ви відразу зрозумієте різницю, оскільки смак стає більш насиченим. При цьому блюдо досить просте, так що у вас все вийде. Але додаткові інгредієнти вас здивують. На гарнір вибирайте картоплю в будь-якому вигляді або спагетті.
- Куряча грудка - 500 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Білий хліб - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 100 грам (або Манька)
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Болгарський перець червоний - 1 штука
Філе промийте і перекрутити в м'ясорубці.
Хліб нарвіть шматочками і викладіть в тепле молоко на кілька хвилин.
Потім до курки додайте розм'яклий хліб, натріть сир і наріжте дрібно цибулю.
Потім дрібно наріжте зелень і перець.
Фарш ретельно перемішайте, додавши мелений перець і сіль.
Сформуйте з фаршу котлети, і обваляйте їх в манці.
Обсмажте котлети в розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Смачного!