Рецепт Курячий фарш (котлети) фото

Курячий фарш (котлети)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча грудка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Соковиті і ситні котлети часто з'являються в сімейному меню. Після декількох проб магазинних виробів, я точно вирішила, що буду їсти тільки домашні. У пошуках рецепта, спробуйте цей варіант. Раджу!

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати курячий фарш (котлети). Обов'язково робіть його самі з філе. Ви відразу зрозумієте різницю, оскільки смак стає більш насиченим. При цьому блюдо досить просте, так що у вас все вийде. Але додаткові інгредієнти вас здивують. На гарнір вибирайте картоплю в будь-якому вигляді або спагетті.

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Білий хліб - 100 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 100 грам (або Манька)
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Болгарський перець червоний - 1 штука
курячий фарш (котлети) - фото крок 1
Філе промийте і перекрутити в м'ясорубці.
курячий фарш (котлети) - фото крок 2
Хліб нарвіть шматочками і викладіть в тепле молоко на кілька хвилин.
курячий фарш (котлети) - фото крок 3
Потім до курки додайте розм'яклий хліб, натріть сир і наріжте дрібно цибулю.
курячий фарш (котлети) - фото крок 4
Потім дрібно наріжте зелень і перець.
курячий фарш (котлети) - фото крок 5
Фарш ретельно перемішайте, додавши мелений перець і сіль.
курячий фарш (котлети) - фото крок 6
Сформуйте з фаршу котлети, і обваляйте їх в манці.
курячий фарш (котлети) - фото крок 7
Обсмажте котлети в розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Смачного!

Схожі рецепти