Гострий фарш з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати гостре блюдо з фаршу і овочів. Готувати цю страву можна як з фаршу, так і з дрібно порізаного м'яса, варіації з овочами та бобовими так само можуть бути всілякими.
Приготування страви починаємо з нарізки овочів. Обсмажуємо на олії цибулю і часник, потім додаємо фарш, спеції, томати та інші овочі. Тушкуємо до готовності. Подаємо гарячим. Удачі в приготуванні!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Олія соняшникова рафінована - 150 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 3 щіпки
- Сік томатний - 100 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Помідори консервовані - 600 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Квасоля заморожена стручкова - 800 грам
Основні інгредієнти: фарш, квасоля, часник, цибуля, помідори, томатний сік, томатна паста, олія соняшникова, перець червоний і чорний.
Дрібно нарізаємо цибулю і подрібнюємо часник.
Викладаємо цибулю і часник на сковорідку, roza_ker, помішуючи, 15 хвилин.
Потім в лук додаємо фарш і готуємо 20 хвилин.
Вибираємо помідори з банки, даємо їм стекти і дрібно нарізаємо. Якщо шкірка є, краще зніміть.
Додаємо помідори в смажений фарш і тушкуємо ще 10 хвилин.
Нарізаємо квасоля.
Додаємо квасолю в фарш з помідорами і готуємо ще 15 хвилин.
Додаємо томатну пасту з томатним соком і готуємо ще 10 хвилин.
У самому кінці додаємо сіль, червоний і чорний перець, tusim 2 хвилини. Блюдо готово.