Рецепт Циганський гострий суп фото

Циганський гострий суп
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Є цілий розділ в кулінарії, що відноситься до кухні циган. Це кухня качевніков, коли страви готуються на багатті, з димком. Що робити в квартирних умовах? Як приготувати циганський гострий суп?

Опис приготування:

Ви тільки уявіть, яким цей суп може бути смачним, якщо приготувати його на багатті, в степу, під циганські пісні і тріск багаття. Але не варто засмучуватися, ми приготуємо не менше смачний суп будинку, на звичайній кухонній плиті. Буде так само смачно.

  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Яловичина - 250 грам
  • Свинина - 250 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Червоний гострий перець - За смаком
  • Вино червоне сухе - 1 Склянка
  • Бекон копчений - 200 грам
  • Помідори або томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Квасоля консервована в соусі - 250 грам
циганський гострий суп - фото крок 1
Для приготування супу візьміть: яловичину, свинину, картопля, цибуля, червоний гострий перець, червоний болгарський перець, сіль, цукор, воду, рослинна олія, бекон копчений, спеції, ріпчаста цибуля, томати або томатну пасту, вино червоне сухе, квасоля в томаті.
циганський гострий суп - фото крок 2
Обидва види перцю наріжте кубиком. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте кубиком. Бекон наріжте соломкою.
циганський гострий суп - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте бекон, цибуля.
циганський гострий суп - фото крок 4
Два види м'яса наріжте кубиками, дрібно.
циганський гострий суп - фото крок 5
До цибулі додайте м'ясо і обсмажте все разом у власному соку.
циганський гострий суп - фото крок 6
Коли м'ясо обсмажиться, додайте в каструлю склянку вина. Гасіть все на повільному вогні, поки рідина не увариться вдвічі.
циганський гострий суп - фото крок 7
Додайте томати, нарізані кубиком, або томатну пасту. Тут можна по сезону.
циганський гострий суп - фото крок 8
Очистіть картопля. Наріжте кубиком і додайте в каструлю.
циганський гострий суп - фото крок 9
Залийте водою і варіть 15 хвилин.
циганський гострий суп - фото крок 10
В кінці варіння картопля повинна стати м'яким, рідина трохи увариться. Додайте в суп консервовану квасолю разом з соусом. Квасоля можна приготувати в домашніх умовах окремо. Якщо будете готувати квасоля, то доречніше буде взяти кілька видів (червону і білу).
циганський гострий суп - фото крок 11
Додайте в каструлю трохи води. Дайте закипіти. Додати сіль вир. Поперчіть. Варіть 2-3 хвилини і вимикайте.
циганський гострий суп - фото крок 12
Подрібніть зелень, розкладіть по тарілках. Влийте суп і подайте до столу.

Схожі рецепти