Гострий вегетаріанський суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт для любителів овочевих страв з пікантними нотками. Покажу, як приготувати гострий вегетаріанський суп в китайському стилі. Рекомендую спробувати, дуже смачно!
Набір овочів невеликий, та й гриби тут дуже до речі. Особливу пікантність супчику надає соєвий соус і оцет, виходить суп з кислинкою. Блюдо дійсно досить гостре, так що призначене тільки для дорослих і тільки для шанувальників перчика.
- Морква - 1 штука
- Гриби - 5-6 штук
- Капуста фіолетова - 150 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка (свіжий)
- Кукурудзяний крохмаль - 4-5 чайних ложок
- Перець чилі - 1 штука
- Соєвий соус - 3 чайних ложки
- Рисовий оцет - 2 чайних ложки (можна замінити яблучним або винним)
- Вода - 2, 5 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і зелень - За смаком
1. Насамперед очистіть і подрібніть цибулю і імбир. На сковороді з високими бортами або в каструлі розігрійте олію. Паралельно нашинкуйтекапусту, натріть моркву, подрібніть квасоля і гриби.
2. Викладіть цибулю, часник, імбир. Пару хвилин обсмажте, помішуючи.
3. Додайте квасолю і перець чилі.
4. Викладіть гриби, на сильному вогні обсмажте до рум'яності.
5. У невеликій кількості води розведіть крохмаль.
6. Коли гриби підсмажилися, викладіть на сковороду моркву, капусту і смажте пару хвилин. Також можна додати трохи зелені за смаком.
7. Влийте воду.
8. Акуратно перемішайте.
9. Додайте соєвий соус.
10. Влийте крохмаль і додайте оцет.
11. Проваріть кілька хвилин до готовності овочів. Усе, супчик можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!