Гострий суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що занадто гострі страви шкідливі для шлунка. Але гострий супчик дуже добре приготувати в зиязикай морозний вечір. Він добре зігріває.
Думаю, гострий суп, який ми сьогодні приготуємо, припаде до смаку і вам. Зазвичай гострі страви люблять і готують в Середній Азії і на Кавказі. Слов'янська кухня більш прісна. Але любителі гострих страв знайдуться і тут.
- М'ясо - 300 грам
- Солодкий перець - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Перчик гострий - 2-3 штук
- Коріння селери - 200 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Квасоля консервована - 400 грам
- М'ясний бульйон - 2, 5 L
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. М'ясо промийте і наріжте на невеликі шматочки. Тепер вощи промиємо і почистимо. Порубати дрібно цибулю. Перець наріжемо маленькими кубиками. Гострий перець дрібно порубати. Коріння селери наріжемо невеликими кубиками. Обсмажити до прозорості цибулю і додати перець солодкий і гострий, і селера. Смажити все разом близько 5 хвилин.
2. Розжарити масло в сковороді. М'ясо потрібно смажити невеликими партіями, хвилин по 5 кожну, щоб м'ясо добре обсмажити і покрилося скоринкою.
3. Додати обсмажене м'ясо до овочів. Покласти борошно і добре перемішати. Смажити всю масу протягом 2-3 хвилин. Перекласти вміст сковороди у велику каструлю і залити бульйоном. Додати за смаком сіль і перець і довести до кипіння. Після цього зменшити вогонь і варити 1, 5 годину, поки не звариться м'ясо. Додати квасолю, проварити ще хвилин 10 і можна подавати гострий суп на стіл. Прикрасити зеленню.