Рецепт Гострий суп з квасолею фото

Гострий суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Супи

Кажуть, що занадто гострі страви шкідливі для шлунка. Але гострий супчик дуже добре приготувати в зиязикай морозний вечір. Він добре зігріває.

Думаю, гострий суп, який ми сьогодні приготуємо, припаде до смаку і вам. Зазвичай гострі страви люблять і готують в Середній Азії і на Кавказі. Слов'янська кухня більш прісна. Але любителі гострих страв знайдуться і тут.

  • М'ясо - 300 грам
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перчик гострий - 2-3 штук
  • Коріння селери - 200 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Квасоля консервована - 400 грам
  • М'ясний бульйон - 2, 5 L
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
гострий суп з квасолею - фото крок 1
1. М'ясо промийте і наріжте на невеликі шматочки. Тепер вощи промиємо і почистимо. Порубати дрібно цибулю. Перець наріжемо маленькими кубиками. Гострий перець дрібно порубати. Коріння селери наріжемо невеликими кубиками. Обсмажити до прозорості цибулю і додати перець солодкий і гострий, і селера. Смажити все разом близько 5 хвилин.
гострий суп з квасолею - фото крок 2
2. Розжарити масло в сковороді. М'ясо потрібно смажити невеликими партіями, хвилин по 5 кожну, щоб м'ясо добре обсмажити і покрилося скоринкою.
гострий суп з квасолею - фото крок 3
3. Додати обсмажене м'ясо до овочів. Покласти борошно і добре перемішати. Смажити всю масу протягом 2-3 хвилин. Перекласти вміст сковороди у велику каструлю і залити бульйоном. Додати за смаком сіль і перець і довести до кипіння. Після цього зменшити вогонь і варити 1, 5 годину, поки не звариться м'ясо. Додати квасолю, проварити ще хвилин 10 і можна подавати гострий суп на стіл. Прикрасити зеленню.

Схожі рецепти