Рецепт Гострий суп з квасолею фото

Гострий суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кажуть, що занадто гострі страви шкідливі для шлунка. Але гострий супчик дуже добре приготувати в зиязикай морозний вечір. Він добре зігріває.

Опис приготування:

Думаю, гострий суп, який ми сьогодні приготуємо, припаде до смаку і вам. Зазвичай гострі страви люблять і готують в Середній Азії і на Кавказі. Слов'янська кухня більш прісна. Але любителі гострих страв знайдуться і тут.

  • М'ясо - 300 грам
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перчик гострий - 2-3 штук
  • Коріння селери - 200 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Квасоля консервована - 400 грам
  • М'ясний бульйон - 2, 5 L
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
гострий суп з квасолею - фото крок 1
1. М'ясо промийте і наріжте на невеликі шматочки. Тепер вощи промиємо і почистимо. Порубати дрібно цибулю. Перець наріжемо маленькими кубиками. Гострий перець дрібно порубати. Коріння селери наріжемо невеликими кубиками. Обсмажити до прозорості цибулю і додати перець солодкий і гострий, і селера. Смажити все разом близько 5 хвилин.
гострий суп з квасолею - фото крок 2
2. Розжарити масло в сковороді. М'ясо потрібно смажити невеликими партіями, хвилин по 5 кожну, щоб м'ясо добре обсмажити і покрилося скоринкою.
гострий суп з квасолею - фото крок 3
3. Додати обсмажене м'ясо до овочів. Покласти борошно і добре перемішати. Смажити всю масу протягом 2-3 хвилин. Перекласти вміст сковороди у велику каструлю і залити бульйоном. Додати за смаком сіль і перець і довести до кипіння. Після цього зменшити вогонь і варити 1, 5 годину, поки не звариться м'ясо. Додати квасолю, проварити ще хвилин 10 і можна подавати гострий суп на стіл. Прикрасити зеленню.

Схожі рецепти