Бурито гострий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили затіяти вечерю в мексиканському стилі, тоді я розповім вам, як приготувати буріто гострий легко, а головне - смачно. Таке блюдо напевно не залишиться без уваги і сподобається всім.
Така закуска дуже смачна і ситна. Присутність такого різноманіття продуктів в начинці абсолютно не псує її, навпаки кожен інгредієнт доповнює один одного. Якщо любите по-гостріше, можете додати соус тобаско. Важливо відмітити, що в якості м'ясної інгредієнта, можете використовувати будь-яке м'ясо або фарш. Смачного!
- Куряче філе - 300 грам
- Квасоля - 150 грам (консервована)
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Томати - 300 грам (у власному соку)
- Перець болгарський - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Перець чилі мелений - 1/2 чайних ложки
- Зіра - 1/4 чайних ложки
Цибулю і часник дрібно порубати і обсмажити на помірному вогні. Перекладіть в тарілку.
Курку наріжте скибочками і обсмажте до рум'яної скоринки на рослинній олії.
Далі додайте до курки цибуля з часником і нарізаний соломкою перець болгарський, готуйте все 3-5 хвилин.
Далі додайте консерви, помідори і приправи. Все перемішайте і готуйте ще 3 хвилини.
Натріть сир на тертці, додайте його в сковороду, все перемішайте і готуйте до повного розплавлення сиру.
Начинку викладіть на середину тортильи і загорніть корж.