Бурито з метро
(покроковий рецепт з фото)
Буває ж таке, що дотримуєшся здорової їжі, а потім бачиш ларьок з фаст-фудом і зриваєшся…Але є цілком реальна альтернатива. Наприклад, приготувати буріто будинку. Приступимо!
Уважно прочитайте про те, як приготувати буріто з метро в Москві. У складі немає ніяких страшних продуктів. Головні інгредієнти - фарш і плавлений сир. І як же мексиканська кухня може обійтися без гостроти! Її можна регулювати, але краще зробіть справжній смак в таких же пропорціях.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Плавлений сир - 400 грам
- Помідори протерті - 50 грам
- Мексиканські коржі - 2 штуки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Лук подрібніть в м'ясорубці і додайте до фаршу, перемішайте. Смажте м'ясо на рослинному маслі до виділення соків і посветления.
Потім додайте в фарш томати, перемішайте. Гасіть фарш на мінімальному вогні під кришкою 10 хвилин.
vsypte перець, перемішайте. Залиште фарш під кришкою ще на 10 хвилин.
Потім додайте інші приправи і подрібнений часник. Залиште фарш ще на 10 хвилин під кришкою при мінімальній температурі.
Після цього обсмажте коржі на сухій сковороді по 10 секунд з кожної сторони.
На середину коржа викладіть сир і розподіліть фарш.
Загорніть начинку в корж. Буріто майже, смачного!