Бурито оригінальний
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати буріто оригінальний. Оригінальний він тим, що не володіє занадто гострим смаком, як багато мексиканські страви. Він скоріше нагадує звичний нам омлет.
Готові буріто я зазвичай закручую в фольгу. Так їх дуже зручно брати з собою для перекусу на роботу або на пікнік.
Якщо ви хочете перетворити буріто в повноцінне гаряче блюдо, викладіть конвертики в форму для випічки, залийте вершковим соусом і запечіть. Буде дуже смачно! .
- Перець болгарський - 2 штуки (зелений і червоний)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля відварна - 2 штуки
- Фарш яловичий - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Коржі - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Отже, спершу очищаємо перець, ріжемо дрібно і обсмажуємо його на рослинному маслі до легкої золотистої.
Подрібнюємо відварну картоплю і цибулю, відправляємо до перцю і смажимо до прозорості лука.
Фарш обсмажуємо до готовності на іншій сковороді, а потім відправляємо до овочів і змішуємо. Солимо все і перчимо.
Яйця змішуємо з подрібненою зеленню і тертим сиром.
Заливаємо яєчної сумішшю овочі з фаршем і смажимо все до готовності яєць і випаровування рідини.
Викладаємо начинку на коржі і звертаємо.