Рецепт Бурито оригінальний фото

Бурито оригінальний
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Страви з начинкою , Тако
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Я хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати буріто оригінальний. Оригінальний він тим, що не володіє занадто гострим смаком, як багато мексиканські страви. Він скоріше нагадує звичний нам омлет.

Опис приготування:

Готові буріто я зазвичай закручую в фольгу. Так їх дуже зручно брати з собою для перекусу на роботу або на пікнік.

Якщо ви хочете перетворити буріто в повноцінне гаряче блюдо, викладіть конвертики в форму для випічки, залийте вершковим соусом і запечіть. Буде дуже смачно! .

  • Перець болгарський - 2 штуки (зелений і червоний)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля відварна - 2 штуки
  • Фарш яловичий - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Коржі - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
бурито оригінальний - фото крок 1
Отже, спершу очищаємо перець, ріжемо дрібно і обсмажуємо його на рослинному маслі до легкої золотистої.
бурито оригінальний - фото крок 2
Подрібнюємо відварну картоплю і цибулю, відправляємо до перцю і смажимо до прозорості лука.
бурито оригінальний - фото крок 3
Фарш обсмажуємо до готовності на іншій сковороді, а потім відправляємо до овочів і змішуємо. Солимо все і перчимо.
бурито оригінальний - фото крок 4
Яйця змішуємо з подрібненою зеленню і тертим сиром.
бурито оригінальний - фото крок 5
Заливаємо яєчної сумішшю овочі з фаршем і смажимо все до готовності яєць і випаровування рідини.
бурито оригінальний - фото крок 6
Викладаємо начинку на коржі і звертаємо.

Схожі рецепти