Рецепт Бурито з фаршем фото

Бурито з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування буріто з фаршем варіюється в залежності від того, що у вас є в холодильнику, але виходить завжди смачним і ситним. Відмінна закуска на всі випадки життя, спробуйте!

Опис приготування:

Пропоную вашій увазі простий рецепт буріто з фаршем, який не залишить байдужим нікого! Це ідеально частування як для тематичної вечірки з друзями, так і просто для оригінального обіду або вечері. Адже всім нам іноді хочеться чогось шкідливого, правда?

Отже, як приготувати буріто з фаршем:

1. Насамперед підготуємо овочі. Моєму, чистимо і нарізаємо цибулю, помідори, часник і перець якомога дрібніше. Фарш, якщо потрібно, дістаємо розморозитися.

2. Для соусу потрібно розігріти олію в глибокій сковорідці, і протушкувати підготовлені овочі на маленькому вогні. Солимо і перчимо до смаку, і так само додаємо приправи, якщо хочете.

3. На окремій сковороді обсмажуємо фарш разом з квасолею. Приправи, сіль і перець додаємо знову ж на свій розсуд.

4. Тепер розгортаємо наші коржі тортільяс, і на кожну викладаємо рівномірно підготовлений фарш і соус.

5. Сир тремо на крупній тертці, і теж викладаємо на кожен коржик. Повинно ще трохи сиру залишатися, щоб потім присипати буріто зверху.

6. Загортаємо наші буріто якомога тугіше, посипаємо зверху тертим сиром, - і на пару хвилин в мікрохвильовку, або в духовку, щоб сир трохи розплавився.

Готово! вид, нічого складного в процедурі приготування буріто немає, а ось результат порадує кожного, незалежно від статі і віку! Взагалі ж, якщо хочете ще більше спростити рецептуру, - замість томатного соусу, приготованого самостійно, можна використовувати томатну пасту, а овочі додати в свіжому вигляді. Так само, якщо не хочеться бігати в магазин за коржами, - їх можна замінити млинцями або тонким лавашем. Все для Вас!


  • Тортилії - 10 штук
  • Фарш - 500 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Квасоля консервована - 400 грам
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Пропоную вашій увазі простий рецепт буріто з фаршем, який не залишить байдужим нікого! Це ідеально частування як для тематичної вечірки з друзями, так і просто для оригінального обіду або вечері. Адже всім нам іноді хочеться чогось шкідливого, правда?

Отже, як приготувати буріто з фаршем:

1. Насамперед підготуємо овочі. Моєму, чистимо і нарізаємо цибулю, помідори, часник і перець якомога дрібніше. Фарш, якщо потрібно, дістаємо розморозитися.

2. Для соусу потрібно розігріти олію в глибокій сковорідці, і протушкувати підготовлені овочі на маленькому вогні. Солимо і перчимо до смаку, і так само додаємо приправи, якщо хочете.

3. На окремій сковороді обсмажуємо фарш разом з квасолею. Приправи, сіль і перець додаємо знову ж на свій розсуд.

4. Тепер розгортаємо наші коржі тортільяс, і на кожну викладаємо рівномірно підготовлений фарш і соус.

5. Сир тремо на крупній тертці, і теж викладаємо на кожен коржик. Повинно ще трохи сиру залишатися, щоб потім присипати буріто зверху.

6. Загортаємо наші буріто якомога тугіше, посипаємо зверху тертим сиром, - і на пару хвилин в мікрохвильовку, або в духовку, щоб сир трохи розплавився.

Готово! вид, нічого складного в процедурі приготування буріто немає, а ось результат порадує кожного, незалежно від статі і віку! Взагалі ж, якщо хочете ще більше спростити рецептуру, - замість томатного соусу, приготованого самостійно, можна використовувати томатну пасту, а овочі додати в свіжому вигляді. Так само, якщо не хочеться бігати в магазин за коржами, - їх можна замінити млинцями або тонким лавашем. Все для Вас!

Схожі рецепти