Бурито з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування буріто з фаршем варіюється в залежності від того, що у вас є в холодильнику, але виходить завжди смачним і ситним. Відмінна закуска на всі випадки життя, спробуйте!
Пропоную вашій увазі простий рецепт буріто з фаршем, який не залишить байдужим нікого! Це ідеально частування як для тематичної вечірки з друзями, так і просто для оригінального обіду або вечері. Адже всім нам іноді хочеться чогось шкідливого, правда?
Отже, як приготувати буріто з фаршем:
1. Насамперед підготуємо овочі. Моєму, чистимо і нарізаємо цибулю, помідори, часник і перець якомога дрібніше. Фарш, якщо потрібно, дістаємо розморозитися.
2. Для соусу потрібно розігріти олію в глибокій сковорідці, і протушкувати підготовлені овочі на маленькому вогні. Солимо і перчимо до смаку, і так само додаємо приправи, якщо хочете.
3. На окремій сковороді обсмажуємо фарш разом з квасолею. Приправи, сіль і перець додаємо знову ж на свій розсуд.
4. Тепер розгортаємо наші коржі тортільяс, і на кожну викладаємо рівномірно підготовлений фарш і соус.
5. Сир тремо на крупній тертці, і теж викладаємо на кожен коржик. Повинно ще трохи сиру залишатися, щоб потім присипати буріто зверху.
6. Загортаємо наші буріто якомога тугіше, посипаємо зверху тертим сиром, - і на пару хвилин в мікрохвильовку, або в духовку, щоб сир трохи розплавився.
Готово! вид, нічого складного в процедурі приготування буріто немає, а ось результат порадує кожного, незалежно від статі і віку! Взагалі ж, якщо хочете ще більше спростити рецептуру, - замість томатного соусу, приготованого самостійно, можна використовувати томатну пасту, а овочі додати в свіжому вигляді. Так само, якщо не хочеться бігати в магазин за коржами, - їх можна замінити млинцями або тонким лавашем. Все для Вас!
- Тортилії - 10 штук
- Фарш - 500 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Квасоля консервована - 400 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Отже, як приготувати буріто з фаршем:
1. Насамперед підготуємо овочі. Моєму, чистимо і нарізаємо цибулю, помідори, часник і перець якомога дрібніше. Фарш, якщо потрібно, дістаємо розморозитися.
2. Для соусу потрібно розігріти олію в глибокій сковорідці, і протушкувати підготовлені овочі на маленькому вогні. Солимо і перчимо до смаку, і так само додаємо приправи, якщо хочете.
3. На окремій сковороді обсмажуємо фарш разом з квасолею. Приправи, сіль і перець додаємо знову ж на свій розсуд.
4. Тепер розгортаємо наші коржі тортільяс, і на кожну викладаємо рівномірно підготовлений фарш і соус.
5. Сир тремо на крупній тертці, і теж викладаємо на кожен коржик. Повинно ще трохи сиру залишатися, щоб потім присипати буріто зверху.
6. Загортаємо наші буріто якомога тугіше, посипаємо зверху тертим сиром, - і на пару хвилин в мікрохвильовку, або в духовку, щоб сир трохи розплавився.
Готово! вид, нічого складного в процедурі приготування буріто немає, а ось результат порадує кожного, незалежно від статі і віку! Взагалі ж, якщо хочете ще більше спростити рецептуру, - замість томатного соусу, приготованого самостійно, можна використовувати томатну пасту, а овочі додати в свіжому вигляді. Так само, якщо не хочеться бігати в магазин за коржами, - їх можна замінити млинцями або тонким лавашем. Все для Вас!