Салат «циганський»
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий і соковитий салат з яловичиною - прекрасне доповнення до основної страви на всі випадки життя. Він також буде доречний в якості самостійного блюда. Спробуйте!
Вже не знаю, циганський салат чи ні - але смачний, це однозначно! Для приготування салату "циганського" нам знадобиться три шматочки яловичини (бажано не старої). Також: один качан капусти середньої величини, зелень за смаком (у мене була петрушка, кріп і трохи цибулі). Вино має бути червоним сухим, а не солодким або напівсолодких. Дивимося далі рецепт.
- Яловичина - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Вино - 0, 5 склянки
- Капуста - 1 штука
- Зелень - 100 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо солимо і перчимо.
Обсмажуємо на сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку до готовності.
Даємо охолонути.
На тій же сковороді обсмажуємо часник, додаємо спеції, вливаємо вино.
Zakipelo - вимикаємо.
Капусту шаткуємо.
Ріжемо зелень, перемішуємо з капустою.
Остигнуло м'ясо нарізаємо скибочками.
Додаємо до капусти.
Перемішуємо і заливаємо соусом зі сковорідки.
Ставимо в холодильник хвилин на 20, щоб салат повністю просочився.
От і все. Смачного!
Ставимо в холодильник хвилин на 20, щоб салат повністю просочився.
От і все. Смачного!