Рецепт Салат «циганський» фото

Салат «циганський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Яскравий і соковитий салат з яловичиною - прекрасне доповнення до основної страви на всі випадки життя. Він також буде доречний в якості самостійного блюда. Спробуйте!

Опис приготування:

Вже не знаю, циганський салат чи ні - але смачний, це однозначно! Для приготування салату"Циганського" нам знадобиться три шматочки яловичини (бажано не старої). Також: один качан капусти середньої величини, зелень за смаком (у мене була петрушка, кріп і трохи цибулі). Вино має бути червоним сухим, а не солодким або напівсолодких. Дивимося далі рецепт.

  • Яловичина - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Вино - 0, 5 склянки
  • Капуста - 1 штука
  • Зелень - 100 грам
  • Спеції - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
М'ясо солимо і перчимо.
салат
Обсмажуємо на сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку до готовності.
салат
Даємо охолонути.
салат
На тій же сковороді обсмажуємо часник, додаємо спеції, вливаємо вино.
салат
Zakipelo - вимикаємо.
салат
Капусту шаткуємо.
салат
Ріжемо зелень, перемішуємо з капустою.
салат
Остигнуло м'ясо нарізаємо скибочками.
салат
Додаємо до капусти.
салат
Перемішуємо і заливаємо соусом зі сковорідки.
Ставимо в холодильник хвилин на 20, щоб салат повністю просочився.
От і все. Смачного!

Схожі рецепти