Рецепт Гострий картопля по-індійськи фото

Гострий картопля по-індійськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Картопля
Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Простий і дуже смачний рецепт смаженої картоплі по-індійськи. Багато спецій, трохи зелені, трішки терпіння - і чудовий гарнір готовий! Ви можете подати це блюдо зі свіжими овочами гриль.

Опис приготування:

Рецепт неодмінно оцінять любителі гострих страв. Зварені в спеціях нут і картопля набувають чарівну пряність Сходу! Гострий картопля - прекрасне блюдо для подачі в якості закуски або гарніру. Неймовірно ароматний картопля для любителів індійської кухні.

  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1/4 чайних ложки
  • Чилі - 1 Чайна ложка
гострий картопля по-індійськи - фото крок 1
1. Змішайте подрібнену цибулю, часник, кмин, koriandr, чилі, гірчицю і імбир. Підсмажте суміш в олії на середньому вогні до золотистого.
гострий картопля по-індійськи - фото крок 2
2. Готуйте хвилину, якщо суміш занадто суха і горить, підлити води і випарити рідину.
гострий картопля по-індійськи - фото крок 3
3. Наріжте картоплю і перець на великі шматочки.
гострий картопля по-індійськи - фото крок 4
4. Додайте овочі в сковороду до спецій і тушкуйте до готовності картоплі в среденй 20 хвилин.

Схожі рецепти