Гострий картопля по-індійськи
(покроковий рецепт з фото)
Простий і дуже смачний рецепт смаженої картоплі по-індійськи. Багато спецій, трохи зелені, трішки терпіння - і чудовий гарнір готовий! Ви можете подати це блюдо зі свіжими овочами гриль.
Рецепт неодмінно оцінять любителі гострих страв. Зварені в спеціях нут і картопля набувають чарівну пряність Сходу! Гострий картопля - прекрасне блюдо для подачі в якості закуски або гарніру. Неймовірно ароматний картопля для любителів індійської кухні.
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Перець солодкий - 2 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1/4 чайних ложки
- Чилі - 1 Чайна ложка
1. Змішайте подрібнену цибулю, часник, кмин, koriandr, чилі, гірчицю і імбир. Підсмажте суміш в олії на середньому вогні до золотистого.
2. Готуйте хвилину, якщо суміш занадто суха і горить, підлити води і випарити рідину.
3. Наріжте картоплю і перець на великі шматочки.
4. Додайте овочі в сковороду до спецій і тушкуйте до готовності картоплі в среденй 20 хвилин.