Рецепт Баклажани по індійськи фото

Баклажани по індійськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Гарніри , Печеня
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. Страва, до того ж, ще й пісне!

Опис приготування:

Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець і баклажани. І, як в будь-якому індійському блюді, провідну роль тут відіграють спеції: Ferry Масала, куркума і насіння гірчиці. Саме завдяки цим прянощів блюдо виходить неповторно смачним.

  • Баклажан - 3 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Braai - 1/2 пучка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ferry Масала - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Насіння гірчиці - 1/2 чайних ложки
Bair simla mirch tarkari - фото крок 1
Баклажани наріжте соломкою.
Bair simla mirch tarkari - фото крок 2
Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте соломкою.
Bair simla mirch tarkari - фото крок 3
У сковороді розігрійте масло, додайте зерна гірчиці і смажте, поки вони не почнуть потріскувати. Додайте перці і обсмажуйте близько 7 хвилин.
Bair simla mirch tarkari - фото крок 4
Перекладіть смажений перець в миску, а в сковороду - баклажани. Обсмажуйте хвилин 7.
Bair simla mirch tarkari - фото крок 5
Поверніть перець в сковороду. Додайте гарам-масала, kurkumu. Не забудьте посолити.
Bair simla mirch tarkari - фото крок 6
Зелень наріжте і додайте в готові овочі. Перемішайте.
Bair simla mirch tarkari - фото крок 7
Подайте до столу! Смачного!

Схожі рецепти