Баклажани по індійськи
(покроковий рецепт з фото)
По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. Страва, до того ж, ще й пісне!
Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець і баклажани. І, як в будь-якому індійському блюді, провідну роль тут відіграють спеції: Ferry Масала, куркума і насіння гірчиці. Саме завдяки цим прянощів блюдо виходить неповторно смачним.
- Баклажан - 3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Braai - 1/2 пучка
- Сіль - 1 щіпка
- Ferry Масала - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Насіння гірчиці - 1/2 чайних ложки
Баклажани наріжте соломкою.
Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте соломкою.
У сковороді розігрійте масло, додайте зерна гірчиці і смажте, поки вони не почнуть потріскувати. Додайте перці і обсмажуйте близько 7 хвилин.
Перекладіть смажений перець в миску, а в сковороду - баклажани. Обсмажуйте хвилин 7.
Поверніть перець в сковороду. Додайте гарам-масала, kurkumu. Не забудьте посолити.
Зелень наріжте і додайте в готові овочі. Перемішайте.
Подайте до столу! Смачного!