Томатний суп по-індійськи
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Цей суп відрізняється вираженим часниковим ароматом і солодкуватим присмаком. Добре поєднується з обсмаженою сиром або сухарями. Дивіться, як приготувати томатний суп по-індійськи.
Перед вами простий рецепт індійського томатного супу. Сподіваюся, вам сподобається таке блюдо, і ви з радістю будете насолоджуватися новим оригінальним блюдом на обід. Там вважають за краще їсти здорову їжу з мінімум компонентів, весь смак індійської кухні полягає в спеціях, яких справжні адепти цієї кухні ніколи не шкодують. Готується він легко, рекомендую!
- Помідор - 2 штуки
- Кокосова олія - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чилі - 2 штуки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Запашний перець - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Luk-salotų - 1/2 штуки
1. Наріжте помідори, зелена цибуля і цибуля-шалот, чилі і часник.
2. За допомогою ступки подрібніть насіння коріандру, запашний перець, насіння кмину і каррі. Обсмажте суміш спецій в кокосовій олії.
3. Налийте воду, кип'ятіть її протягом 10 хвилин під закритою кришкою. Після чого процідіть воду і приправи через сито.
4. Налийте на сковороду чайну ложку води зі спецій і додайте гірчицю. Дайте воді трохи википіти. Обсмажте в цьому соусі подрібнену цибулю-шалот, часник і чилі.
5. Додайте в сковороду зелену цибулю і помідори. Гасіть овочі до м'якості.
6. Вилийте всю воду і додайте цукор. Прокип'ятіть суп, подавайте його до столу гарячим.