Рецепт Баклажани гануш фото

Баклажани гануш
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Єгипетська кухня
Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На вечерю
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування східного блюда. Особливо, ця закуска з баклажанів дуже популярна в Єгипті.

Кількість порцій: 2
  • Баклажани - 3 штуки
  • Кунжутове паста - 1 штука(Taxini)
  • Лимон - 1 штука (сік)
  • Якісну оливкову олію - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Білий хліб - 1 штука
баба гануш - фото крок 1
Протикаємо поверхню баклажана виделкою.
баба гануш - фото крок 2
Готуємо баклажани на сильному вогні протягом 25 хвилин.
баба гануш - фото крок 3
Не забуваємо перевертати овочі.
баба гануш - фото крок 4
Через 25 хвилин баклажани готові.
баба гануш - фото крок 5
Буде просто чудово якщо ви знайдете Тахін. Ця кунжутове паста зазвичай продається в скляних пляшках.
баба гануш - фото крок 6
Razrezaem Лимон.
баба гануш - фото крок 7
Для цієї страви краще всього використовувати гарне, якісну оливкову олію.
баба гануш - фото крок 8
Дрібно рубаємо часник.
баба гануш - фото крок 9
Готуємо петрушку.
баба гануш - фото крок 10
Дістаємо м'якоть з наших баклажанів.
баба гануш - фото крок 11
Додаємо 4 ст. L. Taxini.
баба гануш - фото крок 12
Додаємо сік з 1 Лимона і додаємо 3 ст. L. Оливкового масла.
баба гануш - фото крок 13
Потім кладемо часник…
баба гануш - фото крок 14
… і петрушку.
баба гануш - фото крок 15
Солимо і ретельно все перемішуємо.
баба гануш - фото крок 16
Викладаємо Баба Гануш в миску. Нарізаємо батон.
баба гануш - фото крок 17
Смачного!

Схожі рецепти