Баклажани гануш
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування східного блюда. Особливо, ця закуска з баклажанів дуже популярна в Єгипті.
Кількість порцій: 2
- Баклажани - 3 штуки
- Кунжутове паста - 1 штука(Taxini)
- Лимон - 1 штука (сік)
- Якісну оливкову олію - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Білий хліб - 1 штука
Протикаємо поверхню баклажана виделкою.
Готуємо баклажани на сильному вогні протягом 25 хвилин.
Не забуваємо перевертати овочі.
Через 25 хвилин баклажани готові.
Буде просто чудово якщо ви знайдете Тахін. Ця кунжутове паста зазвичай продається в скляних пляшках.
Razrezaem Лимон.
Для цієї страви краще всього використовувати гарне, якісну оливкову олію.
Дрібно рубаємо часник.
Готуємо петрушку.
Дістаємо м'якоть з наших баклажанів.
Додаємо 4 ст. L. Taxini.
Додаємо сік з 1 Лимона і додаємо 3 ст. L. Оливкового масла.
Потім кладемо часник…
… і петрушку.
Солимо і ретельно все перемішуємо.
Викладаємо Баба Гануш в миску. Нарізаємо батон.
Смачного!