Баклажани-перцевий паштет з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Люблю різні закуски з баклажанів. Паштет з запечених баклажанів з арахісом - одна з моїх улюблених закусок! Смажений арахіс надає паштету новий приємний смак, робить його густим і поживним.
Поділюся з вами рецептом, як приготувати баклажани-перцевий паштет з горіхами. Цей смачний, гострий, ситний паштет готується з запечених баклажанів і перцю з додаванням горіхів і часнику. Паштет можна подавати з крекером, хлібцями, CIPS.
- Баклажан - 450 грам
- Перець болгарський - 400 грам
- Арахіс - 80 грам (смажений)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Овочі вимийте. Часник очистіть.
Баклажан розрізати уздовж, наколи виделкою. Перець розрізати навпіл, видаліть насіння. Викладіть овочі на деко, сіль і poperčite, побризкати маслом. Поставте запікатися в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
Зніміть з запечених овочів шкірку, допомагаючи собі ложкою. З'єднайте всі інгредієнти в блендері, подрібніть до однорідності.
Нехай паштет постоїть в холодильнику пару годин. Він трохи загусне і стане ще смачніше. Смачного!