Рецепт Баклажани-перцевий паштет з горіхами фото

Баклажани-перцевий паштет з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Баклажан , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Літні
Гостре , Паштети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 50 хв.

Люблю різні закуски з баклажанів. Паштет з запечених баклажанів з арахісом - одна з моїх улюблених закусок! Смажений арахіс надає паштету новий приємний смак, робить його густим і поживним.

Опис приготування:

Поділюся з вами рецептом, як приготувати баклажани-перцевий паштет з горіхами. Цей смачний, гострий, ситний паштет готується з запечених баклажанів і перцю з додаванням горіхів і часнику. Паштет можна подавати з крекером, хлібцями, CIPS.

  • Баклажан - 450 грам
  • Перець болгарський - 400 грам
  • Арахіс - 80 грам (смажений)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
баклажани-перцевий паштет з горіхами - фото крок 1
Овочі вимийте. Часник очистіть.
баклажани-перцевий паштет з горіхами - фото крок 2
Баклажан розрізати уздовж, наколи виделкою. Перець розрізати навпіл, видаліть насіння. Викладіть овочі на деко, сіль і poperčite, побризкати маслом. Поставте запікатися в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
баклажани-перцевий паштет з горіхами - фото крок 3
Зніміть з запечених овочів шкірку, допомагаючи собі ложкою. З'єднайте всі інгредієнти в блендері, подрібніть до однорідності.
баклажани-перцевий паштет з горіхами - фото крок 4
Нехай паштет постоїть в холодильнику пару годин. Він трохи загусне і стане ще смачніше. Смачного!

Схожі рецепти