Паштет з сочевиці з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.
Смачний, легкий паштет з сочевиці з горіхами ... Його можна намазати на тост або використовувати як начинку для рулетиків з баклажанів або цукіні. Відмінна ідея для сніданку або здорового перекусу.
Опис приготування:
Паштет з сочевиці - це не тільки поживна пісне блюдо, завдяки горіхам він набуває східну пікантність, насичений горіховий смак, і це дуже смачно в кінці кінців! Пряний аромат паштету додасть чорнослив. Спробуйте додати кілька штучок чорносливу - і відкрийте новий смак такого паштету.
- Сочевиця - 500 грам
- Горіхи волоські - 200 грам
- Печиво крекер - 200 грам
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Червона цибуля - 1 штука
- Мірі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Очистіть горіхи від шкаралупи.
Подрібніть їх в кухонному комбайні до дрібної крихти.
Надішліть в комбайн смажену цибулю, вершкове масло, відварену сочевицю і мирин.
Збийте всі інгредієнти до пастоподібного стану, сіль за смаком.