Рецепт Млинці з сочевиці фото

Млинці з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Рецепт млинців з сочевиці підійде вегетаріанцям і любителям пісних страв. Просто, корисно, швидко і смачно.

Опис приготування:

Млинці з сочевиці низькокалорійні, без глютену, борошна, цукру, масла, яєць і дріжджів. При цьому містять чималу кількість рослинних білків. Виходять м'якими і еластичними. Це дозволяє їсти їх з будь-якою начинкою. При випічці можна не використовувати рослинне масло, але без нього млинці виходять сухуватими.

  • Сочевиця червона - 150 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Суміш італійських трав - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів (по бажанню)
млинці з сочевиці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти для млинців з сочевиці.
млинці з сочевиці - фото крок 2
Червону сочевицю помийте і залийте чистою водою.
млинці з сочевиці - фото крок 3
Дайте постояти 3 години при кімнатній температурі.
млинці з сочевиці - фото крок 4
Набряклу сочевицю збийте блендером до однорідної, гладкої консистенції. Маса повинна бути як пюре.
млинці з сочевиці - фото крок 5
Додайте сіль і спеції за смаком. Це може бути суміш перців, італійські або французькі трави.
млинці з сочевиці - фото крок 6
Приступайте до випічки млинців з сочевиці. Тонким шаром рослинного масла змастіть розігріту на середньому вогні сковороду з антипригарним покриттям.
млинці з сочевиці - фото крок 7
Викладіть дві столові ложки тесту. Круговими рухами розрівняйте його по сковороді. Діаметр млинця повинен бути 11-12 см. Обсмажуйте млинець з одного боку 1, 5 хвилини, поки поверхня млинця не стане матовою і не підсохне.
млинці з сочевиці - фото крок 8
Після переверніть млинець і печіть його 1 хвилину з іншого боку.
млинці з сочевиці - фото крок 9
Готові млинці з сочевиці перекладіть на тарілку. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-7 млинців.

Схожі рецепти