Дієтичний суп з сочевиці для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті хочу показати стежать за своєю вагою, як приготувати дієтичний суп з сочевиці для схуднення. Рецепт дуже простий. Знадобиться лише зварити всі інгредієнти і перебити блендером.
Як ви зможете помітити, це низькокалорійний суп-пюре з сочевиці, Котрий, здавалося б, мало чим відрізняється від маси подібних. Однак тут є одна родзинка. Йдеться про апельсиновий сік, який додасть супу чудовий аромат і оригінальні смакові нотки.
Пробуйте!
- Сочевиця червона - 50 грам
- Морква - 150 грам
- Селера кореневої - 150 грам
- Апельсин - 1 штука
- Аджика - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Лук-пориста - 1 штука (близько 6 см стебла)
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Овочевий бульйон - 300 мілілітрів (або вода)
Сочевицю промиваємо. Варимо її до готовності без солі по інструкції на упаковці. Воду зливаємо.
Тепер беремо товстостінну каструлю, розігріваємо в ній чайну ложвку масла і обсмажуємо на ньому порізаний дрібно цибулю-порей. Потім наливаємо 300 мл бульйону або води, кип'ятимо. Закладаємо туди овочі: порізану часточками моркву і селеру. Варимо близько 15 хвилин, потім додаємо туди сочевицю і аджику, солимо і перчимо до смаку.
Пр допомогою блендера перетворюємо масу в каструлі в однорідний суп-пюре. З апельсина вичавлюємо сік і відправляємо в суп.
Ставимо супчик на плиту і ще раз доводимо до кипіння. Подаємо страву гарячою, прикрасивши зеленню: петрушкою або кропом.