Дієтичний борщ для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Слово "дієтичний" зовсім не означає "ніякої" . Борщ повинен бути смачним, але позбавлений м'ясного бульйону, мінімально підлягає обсмажуванні засмажкою для борщу. В іншому це повинно бути повноцінне блюдо.
Дієтичний борщ готується з свіжих овочів. Варимо їх у воді, паралельно готуємо зажарку, заправляємо борщ і варимо до готовності. Такий борщ виходить дуже смачним і корисним.
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Вода - 2 L
- Болгарський перець - 1 штука
- Петрушка і кріп - 1 пучок
- Крем 15% - 100 грам
- Часник - 1 грам
- Капусту білокачанна - 200 грам
- Лавровий лист - 1 штука
Картоплю очистити, нарізати кубиком. Залити окропом і варити близько 10 хвилин на середньому вогні.
Білокачанну капусту нашаткувати соломкою.
Через 5 хвилин після закипання води з картоплею, додаємо в бульйон капусту і варимо.
Тепер нарізаємо овочі для засмажкою: цибуля, морква, болгарський перець.
Тепер нарізаємо овочі для засмажкою: цибуля, морква, болгарський перець.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю.
Додаємо моркву, болгарський перець. roza_ker 5 хвилин і додаємо натерту буряк. tusim 2-3 хвилини.
Викладаємо в сковороду томатну пасту. Вливаємо склянку окропу або бульйону з каструлі і тушкуємо на маленькому вогні до уварювання води.
Коли капуста буде майже готова, в основний бульйон додаємо овочеву зажарку. Додаємо лавровий лист. Варимо до готовності буряка. Додайте сіль і перець.
Поки борщ вариться, зробимо сметанним заправку. У миску помістіть сметану. Додайте часник, видавлений через прес, і подрібнену зелень. Перемішайте. Заправка готова. Таку заправку слід додати в кожну тарілку по 1 ст. Ложці, частина.
Ось такий смачний і ароматний борщ готовий. Немає нічого пові забороненого, але дуже смачно!