Рецепт Борщ дієтичний фото

Борщ дієтичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Улюблена перша страва може бути ще і низькокалорійним, від цього воно буде не менш смачним і більш корисним, а готувати таку корисну красу стане ще цікавіше і приємніше!

Опис приготування:

Чи задавалися питанням як приготувати борщ дієтичний, щоб він був смачний, ситний і насичений? Я думаю кожен задавався цим питанням, саме з цієї причини я вирішила поділитися з вами цим прекрасним і нескладним рецептом. Часу приготування займе трохи, готувати нескладно, тому пропоную приступити вже прямо зараз і десь через годину-півтора у вас буде готовий смачний дієтичний борщ!

  • Вода - 1, 5 L
  • Капуста - 1 штука (середня, нашаткувати)
  • Морква - 1 штука(Tertaya)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (нарізати кубиками)
  • Картопля - 3 штуки (нарізати кубиками)
  • Болгарський перець - 1 штука (нарізати кубиками)
  • Буряк - 1 штука(Tertaya)
  • Кетчуп - 50 мілілітрів
  • Олівкоевое масло - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 Чайна ложка (дрібно нарізати)
  • Квасоля відварна - 300 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 2, 5 чайних ложки
  • Куряча приправа - 2 чайних ложки (по бажанню)
1
Налийте воду в каструлю, опустіть туди капусту і доведіть до кипіння.
2
Додайте кубики картоплі і варіть хвилин 10, поки картопля не стане м'яким.
3
Наріжте цибулю, часник, перець, натріть буряк і морква, і відправте на розігріту сковороду з маслом, Тушіте 2-3 хвилини, потім додайте 3 столові ложки води, кетчуп, кріп, петрушку і квасоля. Готуйте ще 5 хвилин.
4
Потім відправте це все до капусти і картоплі.
Додайте лавровий лист і сіль за смаком. Варіть ще близько 5 хвилин, потім накрийте кришкою і дайте настоятися близько півгодини.
5
Смачного!

Схожі рецепти