Торт «Монастирська хата» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто давно хотів дізнатися рецепт простого десерту, розповім, як приготувати торт "монастирська хата" без випічки. Основним інгредієнтом для даного торта є вже готове тістечко з начинкою.
Зверніть увагу на те, що в даному рецепті все ж використовується випічка: для приготування торта необхідно буде тістечко з фруктовою начинкою. Найкраще брати тістечко з пісочного або листкового тіста, так як воно краще просочиться заварним кремом. Начинка може бути різною: вишні, смородина, малина, груші або чорниця підходять найкраще. Врахуйте товщину тесту вашої випічки і приготуйте крем відповідний консистенції: для більш товстого шару тесту необхідно приготувати крем пожиже.
- Молоко - 1 літр
- Цукор - 270 грам
- Борошно - 195 грам
- Крохмаль картопляний - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Вершки 30% - 250 мілілітрів
- Слойки фруктові - 1 кілограм
1. Молоко доведіть до кипіння. Яйця, ванільний цукор і цукор змішайте віночком. Окремо змішайте картопляний крохмаль і борошно. Борошно додайте до яєць невеликими порціями, постійно перемішуючи масу.
2. Тонкою цівкою введіть яєчну суміш в майже кипляче молоко і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Проваріть крем протягом ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
3. Відставте крем в холодне місце і повністю остудіть. Тонкою цівкою додайте вершки до остившему крему і перемішайте. Викладіть тістечка у формі будиночка.
4. Змастіть нижню частину будиночка остиглим кремом, добре промащуючи кожне тістечко. Потім так само змастіть залишилися частини будиночка. Посипте торт тертим шоколадом і відправте егго в холодильник на 4-6 годин. Смачного!