Рецепт Торт «Монастирська хата» без випічки фото

Торт «Монастирська хата» без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Без випічки

Тим, хто давно хотів дізнатися рецепт простого десерту, розповім, як приготувати торт "монастирська хата" без випічки. Основним інгредієнтом для даного торта є вже готове тістечко з начинкою.

Зверніть увагу на те, що в даному рецепті все ж використовується випічка: для приготування торта необхідно буде тістечко з фруктовою начинкою. Найкраще брати тістечко з пісочного або листкового тіста, так як воно краще просочиться заварним кремом. Начинка може бути різною: вишні, смородина, малина, груші або чорниця підходять найкраще. Врахуйте товщину тесту вашої випічки і приготуйте крем відповідний консистенції: для більш товстого шару тесту необхідно приготувати крем пожиже.

  • Молоко - 1 літр
  • Цукор - 270 грам
  • Борошно - 195 грам
  • Крохмаль картопляний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершки 30% - 250 мілілітрів
  • Слойки фруктові - 1 кілограм
торт
1. Молоко доведіть до кипіння. Яйця, ванільний цукор і цукор змішайте віночком. Окремо змішайте картопляний крохмаль і борошно. Борошно додайте до яєць невеликими порціями, постійно перемішуючи масу.
торт
2. Тонкою цівкою введіть яєчну суміш в майже кипляче молоко і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Проваріть крем протягом ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
торт
3. Відставте крем в холодне місце і повністю остудіть. Тонкою цівкою додайте вершки до остившему крему і перемішайте. Викладіть тістечка у формі будиночка.
торт
4. Змастіть нижню частину будиночка остиглим кремом, добре промащуючи кожне тістечко. Потім так само змастіть залишилися частини будиночка. Посипте торт тертим шоколадом і відправте егго в холодильник на 4-6 годин. Смачного!

Схожі рецепти