Рецепт Торт «Монастирська хата» без випічки фото

Торт «Монастирська хата» без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Тим, хто давно хотів дізнатися рецепт простого десерту, розповім, як приготувати торт"Монастирська хата" без випічки. Основним інгредієнтом для даного торта є вже готове тістечко з начинкою.

Опис приготування:

Зверніть увагу на те, що в даному рецепті все ж використовується випічка: для приготування торта необхідно буде тістечко з фруктовою начинкою. Найкраще брати тістечко з пісочного або листкового тіста, так як воно краще просочиться заварним кремом. Начинка може бути різною: вишні, смородина, малина, груші або чорниця підходять найкраще. Врахуйте товщину тесту вашої випічки і приготуйте крем відповідний консистенції: для більш товстого шару тесту необхідно приготувати крем пожиже.

  • Молоко - 1 літр
  • Цукор - 270 грам
  • Борошно - 195 грам
  • Крохмаль картопляний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершки 30% - 250 мілілітрів
  • Слойки фруктові - 1 кілограм
торт
1. Молоко доведіть до кипіння. Яйця, ванільний цукор і цукор змішайте віночком. Окремо змішайте картопляний крохмаль і борошно. Борошно додайте до яєць невеликими порціями, постійно перемішуючи масу.
торт
2. Тонкою цівкою введіть яєчну суміш в майже кипляче молоко і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Проваріть крем протягом ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
торт
3. Відставте крем в холодне місце і повністю остудіть. Тонкою цівкою додайте вершки до остившему крему і перемішайте. Викладіть тістечка у формі будиночка.
торт
4. Змастіть нижню частину будиночка остиглим кремом, добре промащуючи кожне тістечко. Потім так само змастіть залишилися частини будиночка. Посипте торт тертим шоколадом і відправте егго в холодильник на 4-6 годин. Смачного!

Схожі рецепти