Бісквітний торт зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)
Коли не знаєте, що спекти на десерт, приготуйте дуже класний і нескладний бісквітний торт зі збитими вершками в домашніх умовах. Його можна доповнювати фруктами, ягодами або шоколадом, наприклад.
Цей рецепт розповість, як приготувати бісквітний торт зі збитими вершками. Він один з тих, що виручають і взимку, і влітку. У сезон ягід можна зробити його яскравим і соковитим, але і з різними джемами і варенням тортик буде не гірше. Коли немає часу придумувати шедеври, такий десерт стане справжньою паличкою-виручалочкою.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Ягідний джем або варення - 1 За смаком
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
1. Щоб приготувати ідеальний бісквітний торт, ви можете використовувати свій улюблений перевірений рецепт тіста.
2. Я запропоную свій рецепт. Насамперед збийте масло з цукром до однорідності. Після по одному вводите яйця, продовжуючи збивати.
3. Влийте трішки молока, додайте просіяне борошно, розпушувач і дрібку солі. Розкладіть тісто на дві жароміцні форми, змащені маслом і застелені пергаментом.
4. Випікайте при температурі 180 градусів до готовності. Після акуратно дістаньте з форми і остудити на решітці хоча б годинку.
5. Остиглий корж я рекомендую промазати джемом або варенням. Також можна зробити пюре з полуниці з додаванням крохмалю, щоб воно сильно не текло.
6. Вершки в глибокій мисці збийте міксером.
7. Можна за смаком додати цукрової пудри. Вони повинні бути повітряними і досить щільними, НЕ текти.
8. Викладіть вершки і зверху акуратно покладіть другий корж. Далі можна викласти ягоди, присипати цукровою пудрою або полити глазур'ю, наприклад.
9. Ось і весь секрет, як зробити бісквітний торт зі збитими вершками. Пригощайтеся!