Рецепт Бісквітний торт зі збитими вершками фото

Бісквітний торт зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершки , Яйця
На святковий стіл , День народження , День закоханих
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли не знаєте, що спекти на десерт, приготуйте дуже класний і нескладний бісквітний торт зі збитими вершками в домашніх умовах. Його можна доповнювати фруктами, ягодами або шоколадом, наприклад.

Опис приготування:

Цей рецепт розповість, як приготувати бісквітний торт зі збитими вершками. Він один з тих, що виручають і взимку, і влітку. У сезон ягід можна зробити його яскравим і соковитим, але і з різними джемами і варенням тортик буде не гірше. Коли немає часу придумувати шедеври, такий десерт стане справжньою паличкою-виручалочкою.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ягідний джем або варення - 1 За смаком
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 1
1. Щоб приготувати ідеальний бісквітний торт, ви можете використовувати свій улюблений перевірений рецепт тіста.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 2
2. Я запропоную свій рецепт. Насамперед збийте масло з цукром до однорідності. Після по одному вводите яйця, продовжуючи збивати.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 3
3. Влийте трішки молока, додайте просіяне борошно, розпушувач і дрібку солі. Розкладіть тісто на дві жароміцні форми, змащені маслом і застелені пергаментом.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 4
4. Випікайте при температурі 180 градусів до готовності. Після акуратно дістаньте з форми і остудити на решітці хоча б годинку.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 5
5. Остиглий корж я рекомендую промазати джемом або варенням. Також можна зробити пюре з полуниці з додаванням крохмалю, щоб воно сильно не текло.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 6
6. Вершки в глибокій мисці збийте міксером.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 7
7. Можна за смаком додати цукрової пудри. Вони повинні бути повітряними і досить щільними, НЕ текти.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 8
8. Викладіть вершки і зверху акуратно покладіть другий корж. Далі можна викласти ягоди, присипати цукровою пудрою або полити глазур'ю, наприклад.
бісквітний торт зі збитими вершками - фото крок 9
9. Ось і весь секрет, як зробити бісквітний торт зі збитими вершками. Пригощайтеся!

Схожі рецепти