Бісквітний торт з масляним кремом і фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я для вас підготувала рецепт про те, як приготувати бісквітний торт з масляним кремом і фруктами. Це по-справжньому урочиста, красива і неймовірно смачна випічка.
Звичайно, багато людей старшого покоління згадають масляні торти, які робили в Радянському Союзі. З одного боку вони смачні, але особливого вибору в десертах не було, і такі торти сильно приїлися. Але варто згадати подібний рецепт і вдосконалити його, як блюдо "заграє" новими "фарбами" і відтінками смаку!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 375 грам
- Вода - 200 грам
- Желатин - 5 грам
- Яйце - 6 штук
- Ківі - 4 штуки
- Вишня десертна - 200 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Фруктовий сік - 3 Ст. Ложки
Спочатку приготуйте тісто. Візьміть 4 яйця. Мартенс відділи Желтков. Білки збийте до стійкої піни, додаючи 2/3 склянки цукру. В іншій мисці жовтки з 1/3 склянки цукру також збийте. Потім з'єднайте обидві маси лопаткою.
Тепер просівають борошно в яєчну масу, постійно заважаючи. Розігрійте духовку до 190 градусів. У форму для випічки, на пергамент, вилийте тісто, випікайте бісквіт в районі 40 хвилин, але краще дивіться по готовності, т.К. Духовки у всіх різні.
Поки бісквіт готується, зробіть фруктову начинку. В 100 г води розведіть желатин. Як тільки він набубнявіє, підігрійте його до розчинення і остудіть. Ківі почистіть і наріжте часточками. Залийте фрукт желатином і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
Тепер зробіть просочення: з'єднайте 100 г цукру і води, проваріть їх 5 хвилин, а потім влийте сік. Не дайте охолонути рідини.
Для крему збийте 2 яйця віночком, всипте в них 75 г пісочний. Потім поставте суміш на плиту. Поваріть її 5 хвилин і зніміть з плити для охолодження. В іншій мисці масло сильно розітріть до білого і влийте в нього остигнула яєчну суміш. Перемішайте.
Готовий бісквіт остудіть. Зріжте верхній шар тіста (корочку), просушіть його трохи в духовій шафі, попередньо подрібнивши. Потім бісквіт розрізати на 2 або 3 коржа, полийте їх просоченням. Дайте настоятися 5 хвилин.
Коржі промажьте приготованим кремом і укладіть шарами, чергуючи з жельованим ківі. Потім змастити торт кремом, що залишився з усіх боків і посипте крихтою з підсушити в духовці бісквітних шматочків. Зверху прикрасьте вишнею і ківі.