Рецепт Бісквітний торт з масляним кремом і фруктами фото

Бісквітний торт з масляним кремом і фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершкове масло
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Сьогодні я для вас підготувала рецепт про те, як приготувати бісквітний торт з масляним кремом і фруктами. Це по-справжньому урочиста, красива і неймовірно смачна випічка.

Звичайно, багато людей старшого покоління згадають масляні торти, які робили в Радянському Союзі. З одного боку вони смачні, але особливого вибору в десертах не було, і такі торти сильно приїлися. Але варто згадати подібний рецепт і вдосконалити його, як блюдо "заграє" новими "фарбами" і відтінками смаку!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 375 грам
  • Вода - 200 грам
  • Желатин - 5 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Ківі - 4 штуки
  • Вишня десертна - 200 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Фруктовий сік - 3 Ст. Ложки
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 1
Спочатку приготуйте тісто. Візьміть 4 яйця. Мартенс відділи Желтков. Білки збийте до стійкої піни, додаючи 2/3 склянки цукру. В іншій мисці жовтки з 1/3 склянки цукру також збийте. Потім з'єднайте обидві маси лопаткою.
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 2
Тепер просівають борошно в яєчну масу, постійно заважаючи. Розігрійте духовку до 190 градусів. У форму для випічки, на пергамент, вилийте тісто, випікайте бісквіт в районі 40 хвилин, але краще дивіться по готовності, т.К. Духовки у всіх різні.
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 3
Поки бісквіт готується, зробіть фруктову начинку. В 100 г води розведіть желатин. Як тільки він набубнявіє, підігрійте його до розчинення і остудіть. Ківі почистіть і наріжте часточками. Залийте фрукт желатином і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 4
Тепер зробіть просочення: з'єднайте 100 г цукру і води, проваріть їх 5 хвилин, а потім влийте сік. Не дайте охолонути рідини.
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 5
Для крему збийте 2 яйця віночком, всипте в них 75 г пісочний. Потім поставте суміш на плиту. Поваріть її 5 хвилин і зніміть з плити для охолодження. В іншій мисці масло сильно розітріть до білого і влийте в нього остигнула яєчну суміш. Перемішайте.
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 6
Готовий бісквіт остудіть. Зріжте верхній шар тіста (корочку), просушіть його трохи в духовій шафі, попередньо подрібнивши. Потім бісквіт розрізати на 2 або 3 коржа, полийте їх просоченням. Дайте настоятися 5 хвилин.
бісквітний торт з масляним кремом і фруктами - фото крок 7
Коржі промажьте приготованим кремом і укладіть шарами, чергуючи з жельованим ківі. Потім змастити торт кремом, що залишився з усіх боків і посипте крихтою з підсушити в духовці бісквітних шматочків. Зверху прикрасьте вишнею і ківі.

Схожі рецепти