Рецепт Торт-безе з масляним кремом фото

Торт-безе з масляним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Страви без випічки
На обід , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати торт-безе з масляним кремом, відповідає ГОСТу. Тому, слідуючи точному кількості продуктів, ви отримаєте шикарний, смачний, ніжний і хрусткий торт для торжества.

Опис приготування:

Єдине, що вам потрібно для приготування торта, це ваги і потужний міксер. Рецепт нескладний, тому, не роздумуючи, приготуйте це чудове, тане в роті горіхове безе. Вийде набагато краще, ніж в будь-який кондитерської.

  • Арахіс - 130 грам
  • Білки - 170 грам(5 невеликих яєць)
  • Цукор - 320 грам
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Жовток - 1 штука
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам (в вершках)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Какао - 1-2 чайних ложок
  • Ванільний цукор - 1 штука (в вершках)
торт-безе з масляним кремом - фото крок 1
1. Викладіть арахіс в деко, підсмажте його в духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 2
2. Перекладіть арахіс в чашу блендера і подрібніть його в крихту.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 3
3. Білки від яєць збийте міксером до густої піни, потім додайте ванільний і звичайний цукор. Збивайте до стійких піків.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 4
4. Відкладіть 1-2 ст. Ложки збитого білка в кондитерський мішок, а до решти додайте арахіс і перемішайте.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 5
5. Намалюйте на пергаменті 2 кола діаметром 25 см, акуратно розподіліть білкову масу для 2 коржів. Поруч зробіть 2 невеликі коржі, які підуть на крихту для прикраси торта.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 6
6. За допомогою кондитерського мішка видавити красиві фігурки на вільне місце на пергаменті. Випікайте безе 2 години при температурі 100 градусів.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 7
7. Готовий крем. У каструлі змішайте жовток з молоком, додайте цукор і варіть на повільному вогні до загусання, постійно помішуючи.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 8
8. М'яке вершкове масло збийте з ванільним цукром в пишну масу, потім частинами вводите остиглий сироп. В отриманий крем додайте коньяк.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 9
9. Відкладіть столову ложку крему, змішайте його з какао.
торт-безе з масляним кремом - фото крок 10
10. Можна збирати торт. Змастіть форму вершковим маслом, покладіть корж, змастіть кремом, накрийте другим коржем, змастіть кремом боки і верх. Присипте крихтою боки, прикрасьте шоколадним кремом і безешкамі. Готово!

Схожі рецепти