Рецепт Бісквітний торт з сирним кремом фото

Бісквітний торт з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Бісквітне тісто
На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Шоколадний, в міру солодкий, з ніжним сирним кремом ... Цей торт - частий гість на нашому святковому столі. Заходьте в гості, пригощу і розповім, як приготувати бісквітний торт з сирним кремом.

Опис приготування:

Для коржів я вибираю класичний рецепт шоколадного бісквіта. Якщо ви любите вологі торти, просочіть коржі сиропом від консервованого ананаса. Сирний крем не полінуйтеся гарненько збити, тоді він стане схожий на повітряне хмарка. Фрукти ви можете використовувати на ваш смак: ананас, персики або мандарини. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка(+ 100 грам в глазур)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Какао-порошок - 6 Ст. Ложок(2 ст.Л. З гіркою - в тісто; 4 ст.Л. З гіркою - в глазур)
  • Сир - 300 грам
  • Цукрова пудра - 120 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Ананас консервований - 1/2 штуки
  • Желатин - 20 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вода - 200 мілілітрів(150 мл - в крем; 50 мл - в глазур)
  • Вершкове масло - 100 грам
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти для бісквіта.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 2
І для крему.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 3
Яйця, цукор і ванілін збийте міксером до отримання пишної світлої піни. Борошно і какао просійте через сито.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 4
Поступово введіть борошно в яєчну суміш, перемішуючи за допомогою лопатки, рухаючись від низу до верху.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 5
Духовку розігрійте до 180 градусів. Силіконову форму (d - 24 см.) змочіть водою. Викладіть тісто у форму, накрийте зверху фольгою (для рівного підняття бісквіта), випікайте в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Обережно зніміть фольгу, буде виходити ГОРЯЧИЙ ПАР. Готовий бісквіт остудіть спочатку трохи в формі, а потім - на решітці. Розріжте бісквіт на два коржі. Один помістіть в силіконову форму.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 6
Поки бісквіт остигає, приготуйте крем.
Желатин залийте водою і відставте набухати. Потім"розчинити" його на водяній бані або в каструлі з товстим дном. Чи не кип'ятіть!
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 7
Сир протріть через сито або за допомогою блендера. Збийте з цукровою пудрою і вершками.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 8
Додайте желатин тонкою цівкою, продовжуючи збивати протягом 5 хвилин.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 9
Додайте шматочки ананаса, перемішайте.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 10
Вилийте крем на підготовлений бісквітний корж, прикрийте другим і поставте застигати в холодильник мінімум на 2 годину. Я ставлю на ніч, при цьому краще розкривається смак коржів.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 11
Потім акуратно витягніть торт з форми.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 12
Для глазурі нам знадобляться: вода, цукор, розм'якшене вершкове масло і какао-порошок.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 13
Зваріть сироп з 100 г і пісочний 50 мл води.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 14
100 г м'якого вершкового масла змішайте до однорідності з 4 ст.Л. Какао-порошку. Влийте сироп в какао-масу, перемішайте.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 15
Покрийте глазур'ю торт.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 16
Прикрасьте його за бажанням. Я присипала цукровою пудрою через трафарет.
бісквітний торт з сирним кремом - фото крок 17
Приємного чаювання!

Схожі рецепти