Бісквітний торт з вишнею та сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний і легкий торт можна приготувати до будь-якого свята. Ніжний і соковитий бісквіт, просочений вишневим сиропом, чудовий і неважкий сирний крем ... Торт принесе вам масу задоволення.
Цей торт можна приготувати до будь-якого свята або просто порадувати сім'ю смачненьким в вихідний день. Бісквіт для торта приготувати легко, і він завжди виходить. А ніжний сирний крем зі злегка кислуватою вишнею НЕ утяжелит шлунок і безумовно сподобається всім. Торт не обов'язково повинен відстоюватися для просочення, тому готується досить швидко (якщо не враховувати час для "відпочинку" печиво). Готуємо легко і смачно!
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 250-300 грам(140 - для бісквіта, 60 - для вишні, інше за смаком для крему)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Вершки 30% - 500 мілілітрів
- Сир - 300 грам (або сирна маса)
- Вишня - 200-250 грам (свіжа або заморожена)
- Вишневий сироп - 100-150 мілілітрів
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
- Шоколад - 80-100 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Насамперед нам потрібно спекти бісквіт. Забиваємо в миску яйця, додамо звичайний цукор і ванільний і дрібку солі.
2. І збиваємо хвилин 5 до збільшення і посветления маси.
3. Мука харчування, змішану з розпушувачем, і міксером на невеликій швидкості перемішуємо до однорідності.
4. Форму для випічки (24-26 см) застилає пергаментом.
5. Виливаємо тісто в форму, разравниваем.
6. І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-35. Готовність перевіряємо дерев'яною зубочисткою. Бісквіт повинен вилежатися хоча б години 2.
7. У вишні видаляємо кісточки, даємо стекти рідини. Вишню засипаємо цукром (можна додати ложку горілки або коньяку) і залишити на дві години, нехай настоюється. У вишневий сік додамо за смаком цукор, це буде просочення для бісквіта.
8. Бісквіт відпочив, розрізаємо його на три коржа. І кожен просочити вишневим соком.
9. Сир протираємо через сито, додамо до нього 75-100 мл вершків, цукор за смаком і ванільний цукор. І збиваємо блендером до однорідності.
10. Вершки (350 мл) збиваємо з цукром до стійких піків, додамо сирну масу і зіб'ємо до однорідності.
11. Третина крему відкладаємо в окрему миску, а в залишився додамо вишню і розмішати.
12. Намазуємо кремом перший корж, накриваємо другим, namazıvaem.
13. Накриваємо третім коржем і обмазуємо верх і боки кремом без вишні.
14. Для прикраси розтопити шоколад у вершках на водяній бані, ретельно перемішуємо до однорідності.
15. Заливаємо торт остигнула (! !! ) шоколадною масою.
16. І прикрашаємо за своїм бажанням.