Шоколадний торт з сирним кремом та вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Всім нам хочеться часом покуштувати чогось смачненького, такого, щоб підняло настрій. Поспішаю порадувати: таким блюдом цілком може стати шоколадний торт з сирним кремом та вишнею!
Звичайно ж, в момент приготування ви можете додати щось своє, але головне в цій справі не перестаратися, так як всі і так вже гранично ясно, всі інгредієнти розписані, і дістати їх, а особливо в літню пору, не складе особливих труднощів. Покуштувати торт ви можете запросити своїх друзів, які неодмінно оцінять ваші старання і з задоволенням спробують шматочок з ароматним чаєм!
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 250 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 60 грам
- Масло рослинне - 60 мілілітрів
- Какао - 50 грам
- Борошно - 250 грам
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сік фруктовий - 8 Ст. Ложок
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Сир кремообразний - 400 грам
- Какао - 2 чайних ложки
- Черешня - За смаком
- М'ята - За смаком
1. Візьміть яйця, збивайте їх разом з цукром, поступово додайте молоко, помішуйте суміш. Додайте трохи рослинного масла, а також вершкового, яке попередньо натріть на тертці. Всипати просіяне борошно, какао і перемішайте все. Додавайте соду в невеликих кількостях. Потім вам слід застелити роз'ємну форму пергаментом, змастити його олією, викласти тісто.
2. Намагайтеся випікати такий бісквіт при 180 градусах близько години. Після того як він буде готовий, почекайте, поки трохи охолоне. Остиглий бісквіт поріжте на невеликі коржики. Для просочення кожного коржика використовуйте фруктовий сік.
3. Щоб зробити крем, вам необхідно збити міксером вершки разом з цукровою пудрою, додати сир і перемішати все ретельно. Потім наберіть в кондитерський шприц крем і відкладіть його для подальших прикрас.
4. На кожен корж викладайте по 3-4 ложки крему, рівномірно розгладжуйте його по всій поверхні коржів. Після даної процедури присипте поверхню торта порошком какао. Вміст кондитерського шприца викладіть на верхню частину торта, посипану какао, викладіть кілька черешень по колу, додайте пелюсточки м'яти.
9. Дайте торту гарненько настоятися і просочитися, хоча відразу він теж дуже смачненький. Тепер вам відомо, як приготувати шоколадний торт з сирним кремом та вишнею і належним чином прикрасити його. Вдалою готування!