Шоколадний рулет з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте своїх рідних смачною домашньою випічкою: спечіть їм чудовий шоколадний рулет з сирним кремом. Шматочок рулету до чашечки чаю або кави - відмінне рішення для початку гарного дня!
Смачний шоколадний бісквітний рулет приготувати не так складно, як може здатися на перший погляд. Бісквіт для такого рулету готується досить легко, а крем і того легше. Якщо ви рано прокинулися у вихідний день, спечіть своїм рідним до ранкового чаю цей ароматний рулет, і навіть похмурий день стане веселіше. А як приготувати шоколадний рулет з сирним кремом, ви дізнаєтеся з цього рецепта.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 240 грам(120 - для бісквіта, 120 - для крему)
- Борошно пшеничне - 90 грам
- Какао - 30 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 300 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Шоколад чорний - 50 грам (по бажанню)
- Ванільний цукор - 10 грам
Включаємо духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. В миску, в якій будемо робити тісто, vbivaem яйця, додаємо сіль і цукор.
І збиваємо до піни і розчинення цукру.
Просіяне борошно змішаємо з какао.
І додамо суміш борошна і какао в яєчно-цукрову суміш.
І акуратно збиваємо-перемішуємо.
Застеляємо деко пергаментом і виливаємо на нього тісто.
І випікаємо бісквіт для рулету хвилин 12-15.
Гарячий бісквіт викладаємо на рушник, прибираємо пергамент і звертаємо бісквіт з рушником в рулет. Нехай остигає.
У чашу блендера викладаємо сир, додаємо цукор, що залишився і ванільний цукор.
Додаємо сметану і перебиваємо до однорідності.
Якщо хочете додати в крем шоколад, розтопіть його і додайте до сирному крему.
Ось який гарний і однорідний крем вийде.
Акуратно розгортаємо остиглий бісквіт і намазуємо сирним кремом.
Потім щільно звернемо його, замотати в харчову плівку і відправимо в холодильник для застигання.
Потім посипаємо цукровою пудрою, нарізаємо і подаємо до столу.