Рецепт Рулет з сирним кремом фото

Рулет з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Морква
Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Бісквіт

Чи часто ви робите страви з інгредієнтів, які знайшли в холодильнику? Заглядаєте в усі куточки кухні - і ось вже дещо збирається. У мене так і сталося. Вийшла оригінальна випічка.

Якщо ви не хочете робити складний торт або тістечка, то вам стане в нагоді мій варіант. Тільки зробіть десерт з вечора, так як йому ще буде потрібно настоятися в холодильнику ніч. Але для початку дізнайтеся про те, як приготувати рулет з сирним кремом. Оригінально в ньому то, що в тісто я додала морква, а в начинку - мандарин.

  • Цукор - 200 грам(100 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
  • Сир м'який - 400 грам
  • Крем 20% - 150 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Мандарин - 1 штука
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
рулет з сирним кремом - фото крок 1
Промиту і очищену моркву натріть на дрібній тертці. Желатин залийте водою, зробіть це за інструкцією на упаковці.
рулет з сирним кремом - фото крок 2
Мандарин очистіть від шкірки і розділіть на часточки, зніміть пленочки.
рулет з сирним кремом - фото крок 3
Жовтки відокремте від білків. Змішайте їх з цукром для тесту. Збийте інгредієнти міксером.
рулет з сирним кремом - фото крок 4
Білки збийте окремо до стійких піків з дрібкою солі.
рулет з сирним кремом - фото крок 5
Морква додайте до желтковой масі. Все перемішайте.
рулет з сирним кремом - фото крок 6
До цієї маси додайте білки, соду, борошно і лимонну кислоту. Замішайте тісто. Сильно не заважайте, щоб залишилися повітряні бульбашки.
рулет з сирним кремом - фото крок 7
Деко застеліть пергаментним папером. На ньому розподіліть тісто. Приберіть бісквіт в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин. Потім запікайте його при 170 градусах ще 15 хвилин.
рулет з сирним кремом - фото крок 8
Ще гарячий корж поверніть в рулет разом з пергаментним папером. Коли він охолоне, папір видаліть.
рулет з сирним кремом - фото крок 9
Займіться кремом. З'єднайте сир зі сметаною, цукром і ваніліном.
рулет з сирним кремом - фото крок 10
Желатин розчиніть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте до нього трохи крему. Потім влийте желатинову масу в решті крем. Перемішайте. Залиште сирну масу на 10 хвилин в морозилці.
рулет з сирним кремом - фото крок 11
За бісквіту розподіліть крем. На нього покладіть шматочки мандарина.
рулет з сирним кремом - фото крок 12
Бісквіт скрутіть в рулет і пергаментний папір. Приберіть його в холодильник на 6-8 годин.
рулет з сирним кремом - фото крок 13
Готовий рулет наріжте порційними шматочками і присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти