Рулет з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Чи часто ви робите страви з інгредієнтів, які знайшли в холодильнику? Заглядаєте в усі куточки кухні - і ось вже дещо збирається. У мене так і сталося. Вийшла оригінальна випічка.
Якщо ви не хочете робити складний торт або тістечка, то вам стане в нагоді мій варіант. Тільки зробіть десерт з вечора, так як йому ще буде потрібно настоятися в холодильнику ніч. Але для початку дізнайтеся про те, як приготувати рулет з сирним кремом. Оригінально в ньому то, що в тісто я додала морква, а в начинку - мандарин.
- Цукор - 200 грам(100 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
- Сир м'який - 400 грам
- Крем 20% - 150 грам
- Желатин - 15 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Мандарин - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
- Сіль - 1 щіпка

Промиту і очищену моркву натріть на дрібній тертці. Желатин залийте водою, зробіть це за інструкцією на упаковці.

Мандарин очистіть від шкірки і розділіть на часточки, зніміть пленочки.

Жовтки відокремте від білків. Змішайте їх з цукром для тесту. Збийте інгредієнти міксером.

Білки збийте окремо до стійких піків з дрібкою солі.

Морква додайте до желтковой масі. Все перемішайте.

До цієї маси додайте білки, соду, борошно і лимонну кислоту. Замішайте тісто. Сильно не заважайте, щоб залишилися повітряні бульбашки.

Деко застеліть пергаментним папером. На ньому розподіліть тісто. Приберіть бісквіт в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин. Потім запікайте його при 170 градусах ще 15 хвилин.

Ще гарячий корж поверніть в рулет разом з пергаментним папером. Коли він охолоне, папір видаліть.

Займіться кремом. З'єднайте сир зі сметаною, цукром і ваніліном.

Желатин розчиніть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте до нього трохи крему. Потім влийте желатинову масу в решті крем. Перемішайте. Залиште сирну масу на 10 хвилин в морозилці.

За бісквіту розподіліть крем. На нього покладіть шматочки мандарина.

Бісквіт скрутіть в рулет і пергаментний папір. Приберіть його в холодильник на 6-8 годин.

Готовий рулет наріжте порційними шматочками і присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!